Før kampen: Tiller - Levanger 2

Postet av Marius L. Larsen den 16. Aug 2015

A-laget er vertskap for Levanger 2 som en avslutning på en heidundrende mandagskveld på TOBB Arena.


Dette er menyen som venter dere mandag 17. august. Bildekollasj: Marius L. Larsen.
Tiller IL - Levanger FK 2
12. serierunde 4. divisjon avdeling 1
Mandag 17. august 2015 kl.20.00
TOBB Arena (Tiller)

GRATIS INNGANG

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Obosligaen-klubben Levanger og deres nest beste spillere velkommen til nye TOBB Arena (tidl. Tonstad kunstgress) i det som blir den aller første A-lagskampen på det nye kunstgresset.

Denne kampen blir en herlig avslutning på en helt spesiell kveld på TOBB Arena. Kl.17.30 er det klart for juniorkamp mellom Tiller og Sjetne, før Dag Ingebrigtsen og Diesel Dahl entrer matta for å underholde det antatt store publikumet.

Helt til slutt skal som nevnt Tiller og Levanger 2 måle krefter i 4. divisjon avdeling 1 kl.20.00.


0-0 i motsatt oppgjør

Levanger 2 har ingen uttalt mål om opprykk til 3. divisjon for sine rekruttspillere, men de ligger i skrivende stund på tredjeplass på tabellen, kun tre poeng bak opprykksplasserte Stjørdals-Blink 2.

De kommer fra store seiere over både Vinne (6-0) og Byneset (5-1), men i forrige møte med Tiller ble det ingen mål på Moan kunstgress.

I en jevn kamp, der hjemmelaget hadde ballen mest, men Tiller som skapte de største sjansene, ble det til slutt 0-0 og ett poeng hver.


Ett tap på fem siste

Marius Larsen og Christer Mathissens mannskap kommer fra en noe skuffende 4-4-kamp borte mot Vinne i forrige oppgjør, der blåtrøyene lå under hele veien før de klarte å sikre seg et svært fortjent poeng på overtid.

Allikevel er det optimisme i Tiller-troppen som har kun tapt én kamp på sine siste fem oppgjør i seriesammenheng. Med seier over Levanger 2 på mandag vil de få kontakt med de øvrige lagene på tabellen.


Oldervik ut - Torset inn

Tiller sliter fremdeles med flere forfall på sin store 30-mannstropp. Etter en periode der mange har vært bortreist er det stadig nye spillere som er utilgjengelig grunnet nye reiser og småskader, men vertene kommer allikevel med en sterk kamptropp.

Morten Modalsli Torset er fit for fight, og 15-årige Sindre Olufsen får fornyet tillit, mens Lasse Knutsen er tilbake fra en sykdomsperiode.

Fra forrige tropp er blant annet Jørgen Oldervik ikke med, som må sone karantene etter å ha pådratt seg sitt tredje gule kort for sesongen mot Vinne.


Tillers tropp:
Fredrik Røstvold, Marius L. Larsen, Stian Knutsen, Oddvar Ystgaard, Olav Bleivik Wist, Daniel Halgunset, Kim Horghagen, Ruben Rostille, Alexander Sotberg, Lasse Knutsen, Frederik Vrzic, Martin Vårhus Thrana, Magnus Bleivik Wist, Morten Modalsli Torset, Fredrik Almli, Stian Mathisen Myrbekk, Rune Langørgen, Sindre Olufsen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.