Slettahjell vender tilbake

Postet av Marius L. Larsen den 6. Aug 2015

A-laget har signert Are Slettahjell, mens Marius Bondø Garstad tar pause og Erik Bach returnerer til studier.


Slettahjell i aksjon i treningskampen mot Sjetne på mandag. Foto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen har blitt bolstret med signeringen av Are Slettahjell (26). Han vender tilbake til moderklubben etter to års fotballpause grunnet studier, men har holdt formen vedlike med mye futsal.

Slettahjell kommer fra den berømte 89-erårgangen i Tiller som også fostret opp spillere som nåværende A-lagsspillere i Morten Torset, Kristoffer Pires, Oddvar Ystgaard og Stian Mathisen Myrbekk, i tillegg til blant andre Marius Torset, Alexander Farooq og assistenttrener Christer Mathissen.

På banen trives Slettahjell best som back, og utenfor banen er han utdannet personlig trener, og han har sagt seg villig til å hjelpe blåtrøyene med den fysiske biten.


Garstad og Bach ut


Tillers mangeårige forsvarsspiller Marius Bondø Garstad (30) har valgt å ta seg en pause fra fotballen ut inneværende sesong. Garstad valgte å bli i Tiller foran den høyinteressante 2014-sesongen som til slutt ga opprykk til 4. divisjon, og med sitt strålende humør og erfaring fra høyere divisjoner har han vært en sterk bidragsyter til oppturen for Tillerbyens beste menn de siste to årene.

I tillegg vender Erik Bach (23) til studier i Nord-Norge. Angrepsspilleren returnerte til moderklubben i fjor sommer grunnet ett år med praksis i læretiden, men fikk årets vårsesong ødelagt rett før seriestart etter en stygg smell i en treningskamp mot Jonsvatnet.

Til tross for brukket ankel, sto han ved godt mot, og er i skrivende stund på god vei til å bli 100 % friskmeldt.


Tiller Idrettslag Fotball takker Garstad og Bach for deres upåklagelige innsats, og håper samtidig dette ikke er det siste vi har sett av dem i den flotte Tiller-drakta.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.