Gamledekket er borte

Postet av Håvard Ophaug den 19. Jul 2015

Selv om det er søndag tar ikke det internasjonale arbeidslaget ferie, og i løpet av dagen har siste rest av gamlegresset blitt borte.Og da er vi endelig klare for å starte det nye kapittelet på Tonstad. Ikke bare får vi nytt dekke, men banen får også nytt navn da vi er så heldige at TOBB har gått inn og kjøpt banenavnet.

I tillegg skjer det også ting rundt banen.

Bl.a. er det bestilt et helt nytt lydanlegg som vi håper er på plass til åpningen, med lyd som styres rett mot banen, begrenset støy utenfor og som er lettere å benytte seg av for alle. Det er så enkelt at selv leder i fotball, Lars Marius Løkken, har sagt han klarer det. Nytt lysanlegg er også på trappene, 16 (!) nye mål med hjul er kjøpt inn og vi ser nå også på nytt kiosk-/garderobe-/klubblokaleløsning på eller like ved banen.

Når anleggsperioden pågår vil også vollen rundt banen bli klipt og utstyr til vedlikehold av denne er anskaffet slik at vi sikrer kontinuitet i også dette. Flere andre små og store prosjekter rundt banen er også på blokken, så dette kommer til å bli fantastisk.


Slik er arbeidsplanen fremover:

Uke 30 - retting av grusdekke samt legge på nytt grus-/sandlag
Uke 30-31 - legging av et splitter nytt kunstgress

TOBB Arena vil uten uforutsigbare hendelser stå klar senest 1. august.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.