I kveld skapes det historie

Postet av Marius L. Larsen den 28. Jun 2015

Søndag 28. juni 2015 går i historieboka da den aller siste kampen på det gamle kunstgressdekket på Tonstad (TKS) spilles.


Farvel, gamle (kunst)gress. Foto: Rune Meyer (2011).
Tiller IL 2 - Ranheim BF
9. serierunde 6. divisjon avdeling 4
Søndag 28. juni 2015 kl.20.30
Tonstad kunstgress (Tiller)

Siste kamp på det gamle kunstgressdekket noensinne

De blåkleddes nest beste menn ønsker Ranheim Breddefotball velkommen til det som skal bli en spesiell kamp på snart 13 år gamle Tonstad kunstgress.

Denne kampen blir nemlig historiens siste kamp på kunstgressdekket som har plaget vettet av motstandere i flere år, da det i sommer skal erstatters med et splitter nytt dekke til glede for Tiller-spillere og nye motstandere.

Kamptroppen til hjemmelaget er også litt spesiell for anledningen, selv om den som alltid består av en blanding av senior- og juniorspillere.

Keeperen blir utespiller Frederik Vrzic, som tidligere har stått i mål på treningene og senest i en 6. divisjonskamp i fjor. I tillegg finner vi ingen ringere enn juniortrener, sportslig leder og tidligere toppscorer Tore Kristiansen i troppen, som selv påstår å ha spilt den aller første kampen på Tonstad kunstgress tilbake i 2002.

Dermed kan det bli duket for to generasjoner Kristiansen på banen samtidig.


Tiller 2s kamptropp:
Frederik Vrzic, Geir Øyvind Sjømæling, Olav Bleivik Wist, Kim Horghagen, Brage Rimol, Johannes Bergh, Arne Julius Berdal, Kim Roxan Kvande, Magnus Kristiansen, Magnus Henriksen, Erlend Blengsli, Steffen Sandberg, Diako Kawkabishad, Namo Zengana, Christian Ovesen, Tore Kristiansen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.