Bjørgan 2 - 6 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 27. Jun 2015

BESSAKER GRAS (BESSAKER): A-laget avsluttet vårsesongen på strålende vis ved å slå Bjørgan på bortebane lørdag ettermiddag.

Begge foto: Fredrik Schevig.

De blåkledde fra Tillerbyen ankom idylliske Bessaker i god tid og inspiserte en aldeles strålende gressbane, og dette fikk tydeligvis innvirkning på starten av kampen.

Etter noen jevne åpningsminutter, der blant annet evigvarende David Monkan tvang frem en god redning fra spillende hovedtrener Marius Larsen, tok etter hvert Tiller over kampen.

I det 21. spilleminutt snappet Rune Langørgen opp ballen i Bjørgans bakre rekker, sendte keeper feil vei og satte inn 0-1 favør gjestene fra Trondheim.

Skadet Langørgen i kanonform

Bjørgan svarte imidlertid etter 32 minutter på et hardt skudd fra kloss hold fra Monkan, men Tiller hadde tydeligvis bestemt seg i denne kampen.

Fire minutter senere kranglet Langørgen ballen i mål etter godt forarbeid av Ruben Rostille, før Martin Vårhus Thrana avsluttet kanskje Tillers beste angrep hittil i år med en styring fra nært hold til 1-3.

Resultatet holdt seg til pause, og da Kristoffer Pires Ferreira headet inn 1-4 på corner rett etter avspark, kunne gjestene drømme om tre poeng.

Sotbergs miss ble snakkis

Selv om Bjørgan reduserte til 2-4 etter 60 minutter og hadde et mål annulert for hands rett etterpå, var det Tiller som var best foran motstanderens mål i dette oppgjøret.

Ti minutter senere gjorde en svært livlig Rostille grovarbeidet på en kontring da han serverte Jørgen Oldervik som kontant satte inn 2-5 fra sju meter.

I det 90. minutt var Lasse Knutsen først på returen fra keeper og økte ledelsen til 2-6, men det kunne ha blitt et mål til på overtid.

Kaptein Alexander Sotberg kunne ikke ha bedt om en større mulighet og en stor snakkis på bussen hjem da Rostille fosserte forbi alt og alle på venstresiden, serverte Sotberg på åpent mål, men fra tre meter satte han ballen rett på en hastende Bjørgan-forsvarer på streken.

PS! Markus Hilsen (15) ble tidenes yngste A-lagsspiller da han kom inn for Oddvar Ystgaard i andre omgang!