- Har ikke opplevd lignende

Postet av Marius L. Larsen den 18. Jun 2015

A-lagets assistenttrener Christer Berge Mathissen melder om kun 11 tilgjengelige seniorspillere til lørdagens kamp mot Vuku.


Mathissen forteller om spesielle tilstander for tiden. Foto: Martin Vårhus Thrana.
De blåkleddes beste menn har så langt slitt med å kapre poeng i 4. divisjon avdeling 1, der de i skrivende stund står med sju poeng på åtte kamper og ligger i feil ende av tabellen.

Tidligere i år har laget vært plaget av en drøss med forskjellige typer skader på viktige spillere, noe som har gått over til sviktende resultater på banen.

Og Mathissen er klokkeklar på at problemene starter på treningsfeltet.

- Vi har hatt et habilt oppmøteantall i gjennomsnitt, men det varierer veldig hvem som kommer hver gang. Derfor har vi ennå ikke klart å skape de store relasjonene, noe som vi mener er hovedårsak til at vi ikke har tatt flere poeng.


To spillere skal testes

Til lørdagens kamp mot Vuku i 4. divisjon avdeling 1 har A-laget kun 11 tilgjengelige spillere av en stall på totalt 31.

Spesielle tilstander, sier Mathissen.

- Jeg har ikke opplevd lignende før, verken i mine mange år som spiller eller siste to år som trener. Nå har vi åtte spillere på skadelisten, fem stk som er bortreist og tre stk som skal jobbe, i tillegg til to som må sone karantene.

- De siste to spillerne i stallen skal testes tett opp mot kampstart for å se om de kan være med, så håper vi også å fylle opp kamptroppen med flere av våre lovende unggutter.

- Vi kommer uansett til å gi alt for de tre poengene på lørdag - det skal Vuku få merke, forteller Mathissen.


Varsler endringer etter sommeren

Assistenttreneren mener denne våren har vært langt under pari av hva man kan forvente, men innrømmer også at tabellen lyver aldri.

- Dette blir nok en sesong der vi må kjempe for å overleve i divisjonen, men det skal vi være maksimalt forberedt til, insisterer Mathissen før han røper:

- Vi kommer til å gjøre en del endringer i løpet av sommeren for å få til en stabil treningsgruppe som har lyst til å prestere på dette nivået, og dermed tror jeg vi skal klare å gjennomføre en god høstsesong slik Tiller alltid har vært kjent for.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.