Alt i sine egne hender

Postet av Marius L. Larsen den 7. Jun 2015

Vårsesongen går i sin siste fase, og våre lag i konkurranseklassene stråler med sedvanlige gode prestasjoner.


Christian Ovesen og resten av G19 kan rykke opp til høstens 1. divisjon hvis de gjør jobben i sine to siste kamper før sommerferien. Foto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen sparket i gang sine vårsesonger i både april og mai, og har gjennomført mange kamper rundt omkring i Trøndelag for å kapre gode prestasjoner og kjempe om tre poeng.

Nå er det ikke mange uker igjen av vårsesongen, og vi oppsummerer ståa for lagene i konkurranseklassene:


Gutter 13

I G13-klassen ligger førstelaget plassert under streken med 4 poeng på øverste nivå med tre kamper igjen å spille, men fremdeles kan de berge plassen til høsten hvis de vinner sine gjenværende kamper.

Tabeller:
BDO-serien G13 1. divisjon avdeling 2 vår
BDO-serien G13 2. divisjon avdeling 4 vår
BDO-serien G13 7-er avdeling 2 vår


Jenter 13

I J13-klassen har alle fire lagene gjort nærmest rent bord i sine avdelinger. Jentene vet tydeligvis hvor målet er, for med tre serierunder før slutt ligger alle lagene plassert på toppen av sine tabeller. Vil de holde løpet helt ut?

Tabeller:
BDO-serien J13 avdeling 2 vår
BDO-serien J13 avdeling 4 vår
BDO-serien J13 7-er avdeling 4 vår
BDO-serien J13 7-er avdeling 5 vår


Gutter 14

I G14-klassen leder førstelaget 1. divisjon avdeling 2 på målforskjell, men har igjen tre kamper å spille kontra motstandernes to. Ved maksimal poengfangst de siste kampene før ferien, vil de vinne avdelingen.
Andrelaget ligger på nivået under i 9-erserien, men er kun to poeng bak serielederen med tre kamper igjen å spille.
Tredjelaget har så langt kapret fire poeng på nivå tre.

Tabeller:
BDO-serien G14 11er 1. divisjon avdeling 2 vår
BDO-serien G14 2. divisjon avdeling 3 vår
BDO-serien G14 3. divisjon avdeling 3 vår


Jenter 14

Våre jenter i 14-årsklassen startet sesongen forrykende med seks poeng på to kamper i 1. divisjon avdeling 1, men så ble det tøft mot særdeles god motstand. I skrivende stund ligger de plassert midt på tabellen med to runder igjen, men kan avansere ytterligere ved maksimal poengfangst i de gjenværende kampene.
Andrelaget ligger også midt på tabellen på nivået under, og med tre kamper igjen å spille kan også dette laget klatre på tabellen.

Tabeller:
BDO-serien J14 1. divisjon avdeling 1 vår
BDO-serien J14 2. divisjon avdeling 3 vår


Gutter 16


Tillerbyens beste G16-spillere ligger i skrivende stund under nedrykksstreken på målforskjell med to kamper igjen å spille, men har alt i sine egne hender ved at de møter lag rett over dem som de kan passere ved seier.
Andrelaget har scoret fryktelig mange mål i 7-erserien, og ligger foreløpig på en andreplass.

Tabeller:
BDO-serien G16 1. divisjon avdeling 3 vår
BDO-serien G16 7er avdeling 2


Jenter 16

Tiller IL er i 2015 en 0. divisjonsklubb, der vårt J16-lag er i skrivende stund serieleder i den øverste divisjonen. Med kun ett tap og hele 43 scorede mål på ni kamper, har de vist at de er et vanskelig lag å beseire. Fremdeles har de igjen en kamp å spille før de tar sommerferie.
Andrelaget er også scoringslystne i 7-erserien, der de også topper tabellen med en kamp mer spilt.

Tabeller:
BDO-serien J16
BDO-serien J16 7-er avdeling 2


Gutter 19

Tillerbyens beste juniorspillere har gjort en oppsiktsvekkende vårsesong så langt. 2014 var sesongen for å feile og lære for det svært unge juniorlaget, og i år har de tatt store steg. Med to kamper igjen å spille ligger de kun to poeng bak serieleder Tynset - som har en kamp mer spilt. Med seks poeng på sine to siste serierunder, vil juniorlaget rykke opp til 1. divisjon høst.

Tabell:
G19 2. divisjon avdeling 2 vår


Senior herrer

Våre beste menn fikk en pangåpning med en seier og en uavgjort på den nye sesongen i 4. divisjon avdeling 1, men etter seks kamper sto de fremdeles med fire poeng og var under nedrykksstreken, der i tillegg skader på flere sentrale spillere utgjorde en tung mai. Så slo de Byneset i forrige kamp og fikk selvtilliten tilbake, og nå ligger de på 7. plass på tabellen med tre serierunder igjen før sommerferien.
Andrelaget i 6. divisjon, som består av spillerne som ikke starter A-kamper og utvalgte G19- og G16-spillere, startet sesongen med to strake nederlag, men så har de knust Mosvik og slått serieleder Kvik 2. De har igjen hele fem serierunder før de kan ta ferie.

Tabeller:
4. divisjon avdeling 1
6. divisjon avdeling 4


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.