G14: Strindheim 1 - 4 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 12. Mai 2015

STRINDHEIM KUNSTGRESS (LEANGEN): De havnet tidlig bakpå, men Roy Sneisen og resten av Tiller snudde kampen med glans.

Roy "Hulk" Sneisen scorte tre av Tillers fire mål mot Strindheim. Begge Foto: Marius L. Larsen.
Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen fikk et tidlig baklengsmål som de måtte hanskes med, men Arnaud Mizero Habarurema utlignet til 1-1 ikke mange minutter etterpå.

Deretter var det veldig mye frem og tilbake. Strindheim hadde ballen mest, mens Tiller var alltid farlige på kontringer.

I tillegg sto keeper Sebastian Eggen som en murvegg da Tiller trengte det som mest.

Etter 24 minutter kunne imidlertid gjestene smile igjen, da Roy Sneisen hamret inn 1-2 og ledelse for første gang i kampen.

Sneisen med hattrick

I andre omgang startet hjemmelaget friskest, men det var Tiller som tok over banespillet og sjansestatistikken etter hvert som minuttene gikk.

Etter 40 minutter la Sneisen på til 1-3 da han rundet keeper og satte ballen i et åpent mål, og etter mange minutter med kriging på midten, gjorde Sneisen akkurat samme ni minutter før full tid - dermed 1-4.

Strindheim klarte aldri å komme tilbake, Tiller gjorde jobben bakover i banen og sikret dermed en sterk 4-1-seier og tre nye poeng.

G14: Strindheim IL 1 (1) - (2) 4 Tiller IL