G19: Nidelv 0 - 5 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 8. Mai 2015

TEMPE KUNSTGRESS (TEMPE): Juniorlaget fortsatte der de slapp fra serieåpningen, og slo Nidelv hele 5-0 torsdag kveld.

G19 har åpnet vårsesongen på best mulig måte. Begge foto: Marius L. Larsen.
Gjestene fra Tillerbyen kunne ha fått en pangåpning på kampen, men forsøket fra Magnus Henriksen fra kloss hold smalt i stolperoten og ut til corner. På det påfølgende hjørnesparket headet Elias like over mål.

Første omgang bar preg av tidvis hawaii-fotball med mye fram og tilbake, og det var Tiller som kunne juble først rett før pause da Namo Zengana sendte gjestene i føringen.

Ikke lenge etter pause doblet Preben Holm Aune ledelsen alene med keeper, og Nidelv gjorde det verre for seg selv da de felte en blåkledd mann rett utenfor 16-meteren og mottok et rødt kort av hoveddommeren.

Straffemiss Nidelv - Tiller økte

Shkar Salih økte ledelsen til 0-3 på et velplassert skudd rett utenfor 16-meteren etter 60 minutter, før Elias la på til 0-4 ti minutter senere.

Ikke lenge etterpå kunne Nidelv komme inn i kampen igjen da det ble blåst straffespark etter en dytt på en corner, men Tiller-keeper Kristoffer Nisja var i det umulige hjørnet og reddet forsøket fra ellevemeteren.

Fem minutter før full tid fastsatte Steffen Sandberg sluttresultatet til 0-5 med et skudd fra kloss hold.

Juniorlaget har dermed fått en perfekt start på vårsesongen med seks poeng og ti scorede mål på to kamper.

G19: Nidelv IL 0 (0) - (1) 5 Tiller IL
0-1 Namo Zengana 45'
0-2 Preben Holm Aune 47'
0-3 Shkar Salih 60'