G16: Kolstad 2 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 28. Apr 2015

HUSEBY IDRETTSPARK (KOLSTAD): G16 sløste med sjansene i et spennende sørsideoppgjør med Kolstad tirsdag kveld.

Erik Arntsberg utlignet til 2-2 på straffespark. Begge foto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen tok den korte turen til Kolstad denne tirsdagskvelden, men sykkelturen til nabobydelen hadde visst satt en liten stopper for en god start på kampen.

Etter 18 minutter tok hjemmelaget ledelsen ved en styring fra kloss hold etter et lavt innlegg, men fire minutter senere utlignet Vegard Eidet til 1-1.

Dessverre for blåtrøyene varte dette ikke lenge, for da en Kolstad-spiller fikk stå mutters alene på en corner, kunne han enkelt sette inn 2-1 fra sju meter.

Presset Kolstad tilbake

I andre omgang var det et mer friskere Tiller-lag over alle kanter, og sjansene kom på løpende bånd.

Først gikk Eidets volleyforsøk fra ti meter over mål, og ikke lenge etterpå misset Stian Thanem alene med Kolstads sisteskanse.

Etter 58 minutter ble det ny Tiller-jubel da Erik Arntsberg sikkert satte inn 2-2 på et straffespark, og nå skulle Kolstad få merke et stort Tiller-press i sluttminuttene.

Sindre Olufsens forsøk fra 25 meters hold gikk en liten meter til side for mål, men dette var det nærmeste Tiller kom et vinnermål, ettersom sjansene ble skulset vekk på siste tredjedel av banen.

G16: Kolstad IL 2 (2) - (1) 2 Tiller IL