J16: Nardo J19 7 - 2 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 12. Apr 2015

NISSEKOLLEN KUNSTGRESS (NARDO): J16-laget fikk merke aldersforskjellen i andre omgang i treningskampen mot Nardo J19 søndag ettermiddag.

Victoria Sande Petersen scoret Tillers to mål mot Nardo J19. Foto: Marius L. Larsen.
De blåkledde fra Tillerbyen fikk en siste test før alvoret i BDO-serien J16 (0. divisjon) sparkes i gang på tirsdag, og Tillers eldste jenter fikk en god start på oppgjøret mot tre år eldre Nardo-jenter.

Victoria Sande Petersen sendte Tiller i føringen tidlig i kampen, men så snudde hjemmelaget kampen og tok ledelsen 2-1.

Angriperen Sande Petersen utlignet til 2-2 rett før pause, men dessverre skulle det bli tøft å holde Nardo på dette resultatet.

De burgunderkledde, som slo ut selveste Trondheims-Ørn i J19 Telenor Cup (NM) forrige måned, viste sine kvaliteter i andre omgang og ga seg ikke før det sto 7-2 favør Nardo.