Uke 15

Postet av Gutter 2002 den 6. Apr 2015

TRENINGER:

Onsdag
1645-1830 - TRENINGSKAMP mot Gimse på Brekkåsen kunstgress. Viktig med presist oppmøte!! Ferdig skiftet!
Spillertrøye tas med for de som har hentet dette.
Spillere påmeldt: Vegar, Christian, Jonathan, Harald, Jesper, Kristoffer TL, Aleksander, Marcus, Fredrik, Julian, Philip og Even.
Fortsatt mulig for flere!!

Fredag 1630-1800 - utendørstrening TKS.

Lørdag 1200-1330 - utendørstrening TKS.

Husk å melde fra til Runar ved fravær! Treningsoppmøte blir ført.

Det skal være et trenermøte ang treningstider for våren denne onsdagen, så forhåpentligvis får vi noen faste tider og forholde oss til etter dette...


CUP:

Skandiacup, 22.-27.juni.
Deltakelse her ble diskutert på foreldremøte. Dette er 9'er-kamper på 2x20 minutter. 3 innledende kamper som spilles 1-2 kamper per dag typisk fra mandag til onsdag, og der sluttspillet starter torsdag. Både A-sluttspill og B-sluttspill, så vi er sikret en sluttspillkamp. Prisen for ett lag, som deles mellom spillerne, er kr 2.450,-. Vi bør være minimum 12 påmeldte spillere for å melde på lag, men helst flere.
Bindende påmelding til Runar innen 12.april (De 8 som har meldt interesse på FB må også melde på)
Påmeldte: Christian, Harald, Jonathan, Aleksander, Kevin

Ørland Sparebankcup, 14-16.august.
Vi har meldt på 2 lag på denne cupen som er 7'er fotball med A og B sluttspill.
Vi må vurdere om dette bør være en overnattingscup, noe som vil koste kr 700,- per spiller (inkluderer overnatting, mat og diverse sosiale arrangementer). Egenandel per spiller er ikke bestemt ennå. Reisen vil evt. komme i tillegg, noe som kun er 1 time med hurtigbåt fra Piren.
Bindende påmelding til Runar innen 1.mai.
Påmeldte er: Jonathan


ANNET:

Vi så oss nødt til å avlyse vår deltakelse på treningshelgen i Vanvikan på grunn av for få påmeldte. Se epost fra Trine.

Treningskamper etter påsken:
Her er vi avhengig av bindende påmelding, slik at vi vet om vi klarer å stille lag og slik at vi kan sette opp lagsoppsett. Håpet er alle spillerne begge dagene. Meld fra til Runar om dere stiller eller ikke!

Torsdag 16.april kl 1830 på Brekkåsen kunstgress mot Gimse. Oppmøte 1800! Dette blir kamper med mest mulig jevne lag, trening til 9'er 2.divisjon.
Spillere påmeldt: Vegar (håndballcupforbehold), Christian, Jonathan (håndballcupforbehold), Harald, Ruben, Kristoffer TL, Aleksander, Marcus, Julian, Philip og Even.
Her må vi ha flere med, da det ser ut som håndballgutta spiller Tillercup samme dag!!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.