Horghagen tilbake i trening

Postet av Marius L. Larsen den 10. Mar 2015

A-laget gleder seg over å ha viktige spillere snart tilbake i full trening.


Kim Horghagen ble hasteinnlagt på St Olavs i oktober i fjor grunnet en blodpropp i hofteregionen, og ble operert umiddelbart. Torsdag i forrige uke, fem måneder senere, var han på trening med sine lagkamerater igjen. Foto: @TillerFotball på Instagram.

De blåkledde fra Tillerbyen er for lengst inne i sin siste vintermåned før april og våren virkelig sparkes i gang med seriestart i 4. divisjon avdeling 1 lørdag 18. april på Tonstad kunstgress.

I vinter har våre beste menn så langt hatt et oppmøtesnitt på akkurat 20 på treningene, fordelt på nåværende 29 spillere i stallen. Dette har gjenspeilet seg også i treningskampene i form av god innsats og positive resultater. Så langt har det blitt seire over både Sjetne og Rørvik (5-0 og 6-1), mens blåtrøyene gikk på et hederlig 3-2-tap for 3. divisjonslaget Heimdal for et par uker siden.


Garstad og Torset nærmer seg


På nyåret var det hele sju mann på skadelisten i tillegg til at fire stk slet med sykdom i flere uker, og nå er det totale antallet på langtidsskadde kuttet ned til to.

Kantspilleren Kim Horghagen, som ble operert for blodpropp i hofteregionen i oktober i fjor og fikk gipset foten etter å ha sklidd på isen rett før jul, returnerte til sin første Tiller-trening på torsdag i forrige uke, og vil bli testet forsiktig den kommende måneden.

Forsvarsspiller Marius Bondø Garstad, som siden starten av februar har slitt med et hælproblem, har reagert positivt på trykkbølgebehandling og er ventet å returnere på kunstgresset ca 23. mars.

Angrepsspiller Morten Torset, som i januar fikk et ankelbrudd i en 1. divisjonskamp i futsal, tok av gipsen for en uke siden og forventes å være tilbake på treningsfeltet rundt månedsskifte mars/april.


Langørgen opereres - Magnus B. Wist operert

Rune Langørgen, som helt siden i fjor kjente stor ubehag i sin venstre ankel da han spilte i 2. divisjon, har endelig funnet feilen etter flere besøk hos spesialister. En løs beinbit har vært skyldig, og angrepsspilleren skal dermed legges under kniven førstkommende onsdag. Han forventes å være tilbake i full trening ca 1. april.

17-årige Magnus Bleivik Wist slo opp deler av sin meniskskade fra sommeren i fjor under årets Fjernvarmecup i januar, men ble operert i forrige uke og er nå ved godt mot igjen. Midtbanespilleren er ventet å begynne med fotballtrening ca 1. juni.

Forsvarsspiller Vinh Le har den seneste tiden slitt med en vondhet på baksiden av kneet, og 24-åringen venter nå på MR-undersøkelse og har foreløpig ingen returneringsdato.