- Rørvik er favoritter

Postet av Marius L. Larsen den 18. Feb 2015

A-lagets assistenttrener Christer Mathissen gleder seg til å møte en av opprykksfavorittene i Rørvik og deres trener Eirik Utheim i en treningskamp på søndag.


Mathissen tror Rørvik kan rykke rett opp til 3. divisjon. Foto: Kevin Karlsen.


De blåkleddes beste menn skal i aksjon mot Rørvik søndag kl.14.00 i Abrahallen på Sveberg, og A-laget håper å følge opp den gode trenden de har startet fra forrige helg.

Mot 5. divisjonslaget Sjetne forrige lørdag var Tiller det beste laget og vant 5-0, etter å ha ledet 2-0 til pause. Nå står Rørvik for tur, før 3. divisjonslaget Heimdal venter neste torsdag.

Mathissen forventer tøffere motstand mot avdelingskollega Rørvik, ettersom de rykket ned fra 3. divisjon i fjor høst.

- Det er klart at Rørvik blir en av de vanskeligste treningskampene vi skal spille i vinter, så det blir spennende å se hvordan vi takler det. Vi kommer med et solid mannskap, men vi er som sagt nyopprykket, det skal vi ikke glemme. Vi har ikke hatt en maksimal treningsuke så langt, men vi håper torsdagens fellesøkt retter opp litt av inntrykket opp mot kampen på søndag, forteller Mathissen.


Håper å få Utheim betenkt

Rødtrøyene fra nordlandsgrensen trenes av Tiller-gutten Eirik Utheim, som selv har spilt på lag med nåværende Tiller-spillere som blant annet Alexander Sotberg, Arne Julius Berdal og Stian Mathisen Myrbekk.

Mathissen gleder seg til møtet med både laget og Utheim.

- Jeg tror det blir en jevn og morsom kamp som kan bikke begge veier. Begge lag spiller 4-3-3, så systemene vil nok så å si utjevne hverandre. Da er det til slutt innsats og gjennomføringkvalitet som gjelder.

- Utheim er en av de triveligste karene innenfor fotballen, men vi håper å få han litt mer betenkt etter søndagens kamp, humrer Tillers assistenttrener.


Skal bli vanskelige å slå

I et intervju med lokalblekka Namdalsavisa (NB! Krever pålogging) forteller Utheim at de ikke går for opprykk til 3. divisjon med det første, men satser på en topp 4-plassering.

På disse plassene mener han også at Levanger 2, Stjørdals-Blink 2 og nettopp Tiller vil befinne seg når sesongen er over i slutten av oktober.

Ikke umulig, mener Mathissen.

- Det er nok ingen av lagene i avdelingen som er soleklare favoritter til opprykksplassene - her tror jeg heller det vil være mange om beinet, og med Rørvik som ett av dem. De har mistet noen spillere, men allikevel vil de være et lag som alle skal slå i år.

Om Tiller kan blande seg i en opprykksstrid, forteller han slik:

- Vi har som mål å komme på øvre halvdel av tabellen, så får vi se hvordan det går til slutt. En ting er i hvert fall sikkert: vi skal bli vanskelige å slå også i 2015.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.