Tredje strake gull

Postet av Marius L. Larsen den 15. Feb 2015

Det ble både bronse og gull i J16-klassen i den tredje og siste helga av Puma Cup.


Gulljentene i J16-klassen i Puma Cup. Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen var godt representert i tre årsklasser i den siste helga av Kolstad Fotballs Puma Cup i Kotenghallen på Vestre Rosten, der det var våre jenter i 16-årsklassen som sparket i gang helga.

Tiller hadde med to lag i denne klassen, der begge lag avanserte med grei margin til semifinale i sluttspillet på søndag.

På lørdag var det guttas tur. Først stilte blåtrøyene med to lag i G12-klassen, før 16-åringene i konkurranseklassen skulle kjempe om sluttspillplasser senere på dagen.

Tiller 2 var svært nære ved å avansere til kvartfinale, men tapte siste gruppespillkamp som ødela den muligheten.

Tiller 1 kapret sju poeng av ni mulige og ble dermed kvalifisert for utslagsrundene.


Nervepirrende finaler

Søndag ble en veldig spennende dag i Kotenghallen. Gutta skulle forsvare æren i sin kvartfinale, men i møtet med Charlottenlund måtte våre krigere se seg slått hårfint 3-2.

I semifinalen i J16-klassen møttes Tiller 1 og Tiller 2, der sistnevnte tok det lengste strået i 3-1-seieren.

Bronsefinalen mellom Tiller 1 og Charlottenlund ble en reprise av åpningskampen i gruppespillet, men nå tok Tiller revansje. Victoria Berge og Tiril Olsen sikret en sterk 2-0-seier og bronsemedaljen.

Finalen ble enda mer nervepirrende mot Oppdal 2. Det sto lenge 0-0, men da Laura Gashi fant Andrea Holm Aune som hamret inn 1-0 så Tiller 2 seg aldri tilbake og kunne dermed slippe jubelen løs for å ha vunnet finalen.


Tiller har dermed vunnet gull i samtlige tre helger i Puma Cup (G15, J14 og J16)!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.