Snart klart for vår nysatsning, Egon Citys Syd futsalskole

Postet av Håvard Ophaug den 13. Feb 2015

Vinterferien står foran oss. Noen reiser bort, til sydligere og varmere strøk eller opp på fjellet for å bade i snø og skli rundt på plankebiter. Andre blir igjen i byen og finner aktiviteter her. Vi byr i sammarbeid med Egon vår nysatsning, Egon Citys Syd Futsalskole fire dager i vinterferien.

Futsalskolen avholdes i perioden 16.02-19.02.15, fra 8-16 hver dag i Nye Heimdalshallen.

Visste du forresten at futsal spilles av flere i Brasil enn fotball? Og at Ronaldinho spilte futsal da han var ung og at dette var med på å gi ham den spesielle teknikken?

Futsal er teknikk, tempo og moro. Og gøy skal det bli. Fire dager fylt til randen med fotball, lek og moro. Kanskje får vi nye venner også mens vi lærer futsalens underfundigheter kyndig veiledet av våre eliteseriespillere. I spissen for disse står Christopher Moen, ass trener Tiller Futsal og landslagsspiller, og Morten Ravlo, ass. trener på futsallandslaget, landslagsspiller og lærer. Treningen med futsalball gir stor utvikling på teknikk og presisjon, noe man kan ta med seg også ut.


John Theodor, Michael og Oliver, her i fotballskolens drakter er mer enn klare for futsalskolen.

Skolen er delt opp i tre økter med trening mandag til onsdag og med cupspill på torsdag. Innimellom slagene blir det plass for mat, frukt og drikke, kanskje et slag FIFA på WiiU, lek og annen sosialisering. Alle deltakerne på skolen får futsalskolens Nike fotballdrakt til odel og eie og fra Select vil alle få hver sin futsalball. Draktene deles ut på mandag og skal brukes under hele skolen. Lunsj under skolen står Egon City Syd for og frukten får vi direkte fra lageret til grossisten Norfresh, så her blir alt ferskt og bra! Tilstede på skolen om dagene vil det også være en voksenkontakt som kan blåse på sår, trøste og være der for de som trenger det og som kan kontaktes ved behov. Dette vil være undertegnede og hans kone, Therese Selbæk. Therese er utdannet adjunkt og er i dag lærer ved Bispehaugen skole. Jeg har erfaring som trener i barnefotballen, har trenerkurs for barne og ungdomsfotballen, samt erfaring fra SFO, barnehage og assistent i skolen.

Det er i skrivende stund fortsatt noen få plasser ledig, og for den som ønsker å melde seg på eller få litt mer informasjon, så finner man det på https://www.deltager.no/tillerilfutsalskole .Vi har forventning til masse smil og moro i vinterferien.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.