Klart for ny futsalrunde

Postet av Håvard Ophaug den 13. Feb 2015

Saken er hentet fra NFF, www.fotball.no

Med få kamper igjen av sesongen har mange lag mye å spille for i helgens kamper i Ellingsrudhallen. LEDER: Tiller hadde en strålende futsalhelg i Tromsø, og håper at den gode flyten fortsetter denne helgen. | Foto: NFF
Tekst: Espen Haugen Publisert: 13. februar 2015

Futsalsesongen nærmer seg slutten, og det er spenning i både topp og bunn av Eliteserietabellen foran helgens kamper i Ellingsrudhallen.

Se helgens serierunde her!

Både serieleder Tiller, fjorårets mestere Vegakameratene, Grorud, Sjarmtrollan og Sandefjord har en reell mulighet til å ende øverst på tabellen med gode resultater i de siste kampene. Bare fem poeng skiller de nevnte lagene i den rekordjevne toppstriden denne sesongen.

Det betyr at hver kamp er meget viktig.

Tabell og terminliste for eliteserien i futsal kan du se her.

Toppkamper

To viktige oppgjør i gullkampen lørdag er Vegakameratene - Sjarmtrollan og Grorud - Tiller. Begge disse kampene kan ha mye å si for hvem som til slutt ender opp som seriemester. Tiller-trener Frode Bergmann tror gullsjansen forsvinner dersom de skulle tape mot Grorud.

- Hvis vi ikke vinner er det nok kjørt. Vinner vi så henger vi godt med, så det er det vi må gå for. Selv om vi leder serien er det noen lag med færre spilte kamper, så vi er avhengig av hjelp for å ende opp på toppen. Men hvis vi slår Grorud, tror og håper jeg at vi har det som skal til for å holde resten bak oss, sier Tiller-treneren.

Etter en meget god futsalhelg i Tromsø, handler det om å holde på den gode formen og flyten videre.

- Vi har fokusert veldig på den positive helga vi hadde sist, med mange gode prestasjoner og fine mål. Vi må bare ta med oss det videre og holde samme nivå.

- Må vinne

I bunnen av tabellen har Flamuri og Kongsvinger et stykke opp til trygg plass. Flamuri har meget små muligheter til å berge plassen med 11 poeng opp til Nordpolen over streken, mens Kongsvinger også har en vanskelig oppgave med å ta inn 7 poeng på samme lag.

Lørdag møtes nettopp Kongsvinger og Nordpolen, noe som er en nøkkelkamp i bunnstriden. Vinner Kongsvinger er luken opp til Nordpolen på kun 4 poeng, mens et tap etter alt å dømme vil bety at Kongsvinger rykker ned.

- Vi har ikke noe valg. Den kampen må vi vinne. Det er være eller ikke være for oss, sier Kongsvinger-trener Jermund Udnæseth til fotball.no

Han mener det bare handler om å få ut potensialet i laget for å ta tre viktige poeng i lørdagens kamp.

- Vi må bare kline til og ha innsats, vilje og engasjement. Det er tre nøkkelord. Vi må glemme hvordan det har gått i det siste og bare få frem brystkassa. Kommer vi opp på det nivået vi har inne så vet vi at vi er gode nok.

Helgens kamper i Ellingsrudhallen spilles som følger:

Fredag 13.02.15:

20:00 Grorud-Nidaros

Lørdag 14.02.15:

12:00 Flamuri-KFUM Oslo
13:45 Nordpolen-Kongsvinger
15:30 Grorud-Tiller
17:15 Sandefjord-Nidaros
19:00 Vegakameratene-Sjarmtrollan

Søndag 15.02.15:

10:00 Tiller-Nidaros
11:45 Nordpolen-Grorud
13:30 Sjarmtrollan-Flamuri
15:15 KFUM Oslo-Vegakameratene
17:00 Kongsvinger-Sandefjord
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.