Tror Sjetne rykker opp

Postet av Marius L. Larsen den 11. Feb 2015

Spillende A-lagstrener Marius Larsen tror lørdagens treningskampmotstander Sjetne rykker opp til 4. divisjon i år.


Larsen spiller ikke selv mot Sjetne på lørdag, men velger heller å lede laget fra sidelinjen. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

De blåkleddes beste menn tar turen til Heimdal kunstgress på selveste Valentines Day, lørdag kl.13.00, for å møte sine kjære naboer fra Sjetnmarka i det som blir begge lags første treningskamp i vinter.

Tiller har ikke slått Sjetne siden en treningskamp i august 2013, da blåtrøyene som var i 6. divisjon slo 5. divisjonslaget Sjetne 3-1 på Tonstad kunstgress.

I en treningskamp på samme tid i fjor måtte lagene ta til takke med 2-2 og uavgjort, og i seriekampene på nivå seks ble det heller ingen jubel for Tiller, da Sjetne vant 2-1 i åpningskampen i april mens motsatt oppgjør på høsten endte 1-1.


Prøvespillere i troppen

Allikevel presiserer Larsen at lørdagens oppgjør ikke handler om resultat.

- Selvfølgelig vil vi vinne over Sjetne. Vi har lyst til å vinne hver kamp vi spiller, men i treningskampene i vinter, og spesielt den første, så teller ikke resultat noe som helst.

- Det er viktig å få i gang vinnermentaliteten, men den kommer ved godt spill og skikkelig innsats. Vi har jobbet med noen taktiske ting nå i starten av februar etter en intensiv januar, men det er første treningskamp og de som er i troppen vil alle få minimum en omgang. Vi kommer til å ha med et par prøvespillere og de som har vært på flest treninger så langt - en spennende miks.

- Det blir en fin anledning til å se hvor vi både som lag og enkeltspillere står allerede nå, for vi møter et godt lag på lørdag, forteller hovedtreneren.


Må forbedre høstformen

Sjetne var en av Tillers opprykksrivaler fra fjorårets 5. divisjon avdeling 3, der sistnevnte kom kraftig utover våren og høsten og tok igjen blant annet Sjetne på tabellen.

Larsen vet hvorfor våre nærmeste naboer sviktet i sin kamp om opprykk.

- Sjetne var bedre enn oss på våren, det er det vel ingen som helst tvil om. Men da vi virkelig satte inn støtet etter sommeren, så sviktet Sjetne med store forfall, til tross for at de lå i tetstriden. Det samme skjedde vel året før, så det er der skoen trykker.

- Simon Evjens mannskap er mer enn nok kapabel til å rykke opp fra årets 5. divisjonsavdeling, så spørs det om spillerne er samstemte denne sesongen. Er de det, er det ingen tvil om at de blir å finne i 4. divisjon i 2016, mener Larsen.


Sjetne - Tiller
Treningskamp
Lørdag 14. februar kl.13.00
Heimdal kunstgressKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.