Uke 7

Postet av Gutter 2002 den 8. Feb 2015

TRENINGER:

Alle SKAL være ferdig skiftet til starttidspunkt!!
Tirsdag 1630-1800 - utetrening Ørnbanen (kunstgress) på Lade (halv bane)

Torsdag
1915-2100 - innetrening KVT-hallen (kun Tonstadlaget)

Lørdag
1830-2100 - innetrening KVT-hallen (deles med Hårstadlaget) Her trenger vi minimum 8 spillere totalt for at vi skal gjennomføre. Bindende påmelding til Runar innen torsdag kveld. Treningstiden blir overstrøket her i løpet av fredag, om det ikke blir trening.

Søndag 1345-1530 - utetrening Tempe kunstgress (halv bane)

Husk å melde fra om man kommer på trening eller ikke. Det investeres litt tid fra oss trenere ved å møte opp på alle treningene, og om vi ser vi blir veldig få kan det være at noen av oss kunne tatt fri fra enkelte treninger.

Etter vinterferien ønsker vi at det prioriteres utetreninger for de som ikke deltar på alle treningene. Dette fordi at vi da begynner med innkjøring/opplæring i 9'er-fotball.

ANNET:


Det vil komme epost om foreldremøte for sesongen 2015 i nær fremtid. Planlegger å gjennomføre dette i løpet av de første ukene etter vinterferien.
Dere kan allerede nå begynne å sende inn temaer/punkter dere foreldre mener bør tas opp på foreldremøtet. Det kreves at dere gir et lite muntlig innlegg på møtet, om det dere ønsker skal diskuteres. Send tema/punkter per epost til Runar på rufroene@online.no.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.