4 uker unna

Postet av Marius L. Larsen den 5. Feb 2015

Kim Horghagen blir bedre og bedre for hver uke som går, og i tillegg blir han medtrener for et av våre lag. Les en oppdatering på A-lagets skadefront her.


Kim Horghagen kan begynne med balltrening neste måned. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

De blåkleddes beste menn starter sin første av mange treningskamper mot Sjetne lørdag 14. februar, men det blir ikke med alle sammen. Noen sliter med nye skader, mens andre begynner å komme tilbake i full trening.

En av dem som er på bedringens vei, er Kim Horghagen. Venstrebacken ble operert for blodpropp i hofteregionen rett etter sesongslutt i fjor, og måtte dermed belage seg på flere måneder på sidelinjen.

Nå har han begynt å gå relativt normalt igjen, og anslår selv at han kan returnere med balltrening i tidlig i mars, om ca fire uker.

I tillegg trer han inn i trenerteamet på vårt G14-lag for å hjelpe Rune Olufsen og Jostein Smemo, etter anbefaling av A-lagets trenertrio, med virkning fra neste uke.


Langørgen i lett trening

17-årige Magnus Bleivik Wist var i full fart på vei tilbake etter en kneskade i fjor sommer, men fikk et lite tilbakeslag under Fjernvarmecupen. Nå tar han det med ro inntil videre, men anslår selv å returnere til trening om et par uker.

Tidligere denne uken landet Kevin Karlsen forkjært på albuen i en duell, og pådro seg et lite brudd. Det er ventet at han returnerer til trening om 1-2 uker.

Da er det verre med returnerte Morten Torset, som trente litt for hardt kort tid etter en mindre god ankelskade i fjor, og pådro seg brudd i samme ankel ved spill i 1. divisjon futsal. Han er nå inn i sin tredje uke av fem med gips, og er antatt å returnere på fotballtrening rundt 15. mars, kanskje før.

Derimot er det gledelige nyheter med Rune Langørgen, som var ankelskadet da han valgte å vende tilbake til Tiller forrige måned. Han hadde sin andre Tiller-trening på mandag, uten de store smertene dagen derpå, og er ventet å trene 1-2 ganger i uken til å begynne med.


Prøvespillere på trening

Fjorårets toppscorer Stian Mathisen Myrbekk måtte sitte på sidelinja i de tre første ukene i januar grunnet en stygg influensa, mens Julian Karlgård ble operert i håndleddet tidlig på nyåret. Begge to er nå i full trening.

Fra siden midten av januar har A-laget hatt til sammen fem prøvespillere på trening, deriblant to tidligere Tiller-spillere. Den siste uken har det antallet vært tre, og det vil bli tatt av en avgjørelse vedrørende overganger i løpet av de to neste ukene.

Samtidig fortsetter til sammen seks hospitanter fra G16 og G19 å trene med A-laget på bestemte dager også i februar.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.