Tiller henter Ravlo fra Vega!

Postet av Håvard Ophaug den 30. Jan 2015

http://www.futsalmagasinet.noArtikkelen ble første gang publisert i www.futsalmagasinet.no

"Jeg og Morten hadde en "løs" samtale før sesongen, som han tok innitiativ til, der vi snakket om fremtiden for futsal. Morten har ekstremt mye kompetanse som han ønsker at andre skal få ta del i, det være seg elitespiller, som 10-12 åringer i en klubb. Vi i Tiller ønsker å utvikle så mange talenter som mulig, og vi ser at det å trene futsal på vinterstid i aldersbestemte klasser, bærer frukter av seg. Dette er ideer og tanker Morten selv står sterkt for, og vil bli sterkt delaktig i gjennomføringen av. Vi ble da enig om å ta opp igjen praten etter sesongslutt. At han nå velger å ta kontakt med oss for overgang er vi henrykt over, en av landets smarteste og beste futsalspillere, utvilsomt!", sier en stolt Frode Bergmann etter at Vegakameratene idag slapp bomben om Ravlos overgang.

Hva kan dere tilby Morten som ikke Vega kan?

"Morten vil tilføre oss enda mer kompetanse og en herlig vinnervilje inn i sluttspurten de siste syv kampene. Det vi kan tilby er å være med å utvikle/satse på futsal i en klubb, legge tilrette for helårssatsning på elitenivå, samt at de yngre i Tiller vil bli trent på vinterstid av det beste Norge har å by på kompetansemessig innen futsal".

Vil dette øke presset på dere i sluttspurten?

"Overgangen øker ikke noe press på oss, vi er fortsatt jagende bak, å har mer enn nok med oss selv. Men kan love de andre lagene kamp helt inn!", sier Bergmann.

Futsalmagasinet kommer med mer.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.