KIA Trondheim inn som ny sponsor!

Postet av Håvard Ophaug den 7. Jan 2015

Som alle idrettslag er også vi avhengig av gode samarbeidspartnere.
Kia Trondheim
Høsten 2014 ble det satt i gang et arbeid med å få inn flere sponsorer til Tiller IL Fotball, sponsorer som vi med trygghet kan gi vår goodwill og som passer inn i Tiller IL Fotballs filosofi og profil. Arbeidet bærer nå frukter, og i dag kan vi presentere vår nye «hekksponsor», Kia Trondheim. Som resultat av denne og avtalen med Riis Bilglass, vil alle spillere nå i tillegg til trøye, motta shorts fra klubben, slik at det eneste man må anskaffe selv er sokker. I tillegg gir avtalene oss større økonomisk frihet og mulighet til å legge til rette for fotballen på Tiller.


På Østre Rosten 8 i flotte nye lokaler, finner vi Kia Trondheim i underetasjen. Som en del av Bertel O. Steen-gruppen oser det profesjonalitet i lokalene. Men samtidig, som en relativ ny utfordrer i Norge, kan du også kjenne litt av den rebelske lillebroren når du snakker med daglig leder Per Arne Megård ved Kia Trondheim. Bil og fotball, du finner vel ikke noen bedre kombinasjon enn det i et enkelt sinn.

-Velkommen til Tiller og som sponsor av Tiller IL Fotball Per Arne! Vi i Tiller Fotball er virkelig glade for å ha dere om bord som sponsorer. Kan du fortelle litt om Kia Trondheim og hvem dere er?

- Kia Trondheim er en ung bilbedrift, som jeg etablerte våren 2005. Det betyr at vi i år har 10-års jubileum, noe som vi er meget stolte av. Samtidig med at Kia i Norge har 20-års jubileum, så kan dette bli et spennende år, med mange ''godbiter'' fremover. Ved vår oppstart i 2005 var vi tre ansatte, som nå har økt til 16 ansatte, og vi vokser fortsatt. Vi budsjetterer med en omsetning på rundt 100 millioner i 2015 og har som mål og selge rundt 600 nye og brukte biler i år.

Kia var vel i Norge ansett som en litt kjedelig og traust bil frem til et stykke inn på 2000 tallet, men i 2006 gjør de noe som kanskje er et av de beste trekkene i bilbransjen på mange år. De ansetter Peter Schreyer, da 53 år gammel, kjent for sine Philippe Stark briller, sorte dress og som en av Audi og VW's beste designere, som sjefsdesigner. Nå er hele modellrekken byttet ut med nytt design og Kia Soul Electric blir som kronen på verket kåret som årets bil 2015!

-Hva har det hatt å si for dere å få inn en slik sterk designer?

- Siden Peter Schreyer startet for Kia i 2006, har han revolusjonert merkets design og image. Schreyer leder design strategien både for Kia og Hyundai, og er ansvarlig for designsentrene både i Korea, Tyskland og USA. ''Med Kia hadde jeg mulighet til å skape om merket, og gjøre det til noe enda mer stilig og Europeisk, samt gi merket et "yngre" preg. Alle våre Kia modeller gjenspeiler dette i dag, sier Peter Schreyer.''

-Tør du si at Kia Soul er per i dag den tøffeste familiebilen i markedet?

- Det er i alle fall helt klart, at Kia Soul er den desidert fineste og mest populære EL-bilen i sin klasse, på markedet for tiden. Vi vinner test etter test med denne bilen, og får mange positive tilbakemeldinger i alle medier. Så til dere som ikke har vært innom oss og sett på vår Kia Soul enda, eller noen av våre andre flotte Kia modeller, så er dere hjertelig velkomne innom.

-Knytningen mellom Kia og sport er jo fra før sterk, og dere er bl.a. sponsorer for FIFA. Nå er dere det også for Tiller IL Fotball. Hvordan ser du på knytningen mellom Kia, fotball og breddeidretten?

- Kia Trondheim ønsker å være en støttespiller for lokale lag her i Trondheim. Når vi nå har flyttet til nye og moderne lokaler på Østre Rosten 8, så blir det helt naturlig for oss og støtte lokal klubb, som da blir Tiller il. Vi gleder oss stort til dette samarbeidet, og håper dette blir en vinn-vinn situasjon for begge parter.

-Hva ønsker du å si til fotballfamilien på Tiller?

- Vi ønsker å se så mange som mulig av dere i bilbutikken vår på Østre Rosten 8 og hvis dere sier at dere kommer fra Tiller il., så skal jeg love dere noen gode tilbud både på nye og brukte biler. Vi har biler i alle prisklasser, både nye og brukte. Velkommen innom for en hyggelig bilprat !

-Får vi se deg i nabolaget ikledd blått en dag?

- Jeg, og flere av oss hos Kia, kommer helt sikkert til å overvære flere av kampene deres på mange nivåer. Så finnes det noen blå skjorter ''til overs'', så tar vi gjerne på disse vi ;)

Kia vil bli en synlig partner av Tiller IL Fotball. Vi er glade over å ha fått inn en så flott partner, som i tillegg er en av våre nærmeste naboer. Vi kan trygt anbefale alle i klubben om å ta en tur innom for en kopp kaffe og en bilprat. En ting er i hvert fall sikkert, det er mye fint å se på hos Kia Trondheim!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.