Enige med Knutsens

Postet av Marius L. Larsen den 18. Des 2014

Tiller Idrettslag Fotball er enige med Lasse og Stian Knutsen om å returnere til moderklubben.


Assistenttrener Christer Berge Mathissen flankert av Stian (t.v.) og Lasse Knutsen.


De blåkledde fra Tillerbyen blir fra 1. januar 2015 forsterket med de 17 år gamle tvillingbrødrene Lasse og Stian Knutsen, som velger å vende tilbake til Tiller på permanent basis.

Knutsen-brødrene har i 2014 spilt for Rødde, og har på ferden på Gruva Kunstgress i Melhus fått erfaring fra både 1. divisjon junior og 4. divisjon senior.

Nå er de enige med Tiller IL Fotball om å vende tilbake tilbake og begge går rett inn i A-lagsstallen. Brødrene blir dermed signering nummer to og tre etter at også Morten Torset valgte å vende tilbake for et par uker siden.

Lasse er primært midtbanespiller, mens Stian har spilt siste tiden på backplass. Dog kan begge bekle andre roller både i forsvar og på midtbanen.

Begge vil også være tilgjengelige for å både trene med junior samt spille juniorkamper hvis det ikke krasjer med senior.


Glad for å være tilbake

Brødrene som er oppvokst et par steinkast unna Tonstad kunstgress er naturligvis glade for å returnere til moderklubben.

- Det er veldig mye spennende som foregår i Tiller akkurat nå. A-laget har hatt en strålende sesong, og vi ønsker å være en del av laget som skal spille 4. divisjon neste år. Det er en sterk spillergruppe med mange ambisiøse Tiller-gutter, så vi gleder oss til å komme i gang, forteller Lasse.

- Ekstra morsomt blir det å få spille på Tonstad kunstgress igjen, der vi har tilbrakt så mange av våre fotballår. Vi så mange A-lagskamper på hjemmebane i 5. divisjon i år, og vi ble positivt overrasket over arrangementene og publikumsoppmøtet, meddeler Stian.


På ønskelisten

Assistenttrener Christer Berge Mathissen er selvfølgelig oppspilt over de to nyervervelsene.

- Vi har sett flere kamper av Knutsens på både junior- og seniornivå i årets sesong, og vi har likt det vi har sett. Det er to svært gode fotballspillere i en ung alder som fremdeles vil opp og frem, og det føler vi at vi kan hjelpe dem med.

- De går rett inn i en allerede sterk A-lagstropp, og de kommer til å være seriøse utfordrere til plasser i startelleveren i 4. divisjon til seriestart 18. april, forteller assistenten.

- Begge har vært på den berømte blokka en god stund nå, og vi ser virkelig frem til et videre samarbeid med to nye Tiller-gutter.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.