Vil ta juleferie med stil

Postet av Marius L. Larsen den 12. Des 2014

Tiller Futsal spiller to nye kamper i Eliteserien i helga samtidig som andrelaget skal i aksjon i 1. divisjon.


Foto: Norges Fotballforbund.


De blåkledde fra Tillerbyen reiser til Breivikahallen i Tromsø lørdag morgen, og skal i aksjon mot Kongsvinger og KFUM Oslo i den siste futsalrunden før det blir en liten juleferie.

Frode Bergmanns mannskap slo Sandefjord 4-2 og spilte 5-5 mot Flamuri i forrige eliteserierunde i Oslo, noe som gjør at de har kun ett tap på sine fem siste kamper.

I det som så langt er en svært jevn futsalserie, ligger lørdagens motstander Kongsvinger plassert midt på tabellen med sju poeng, mens KFUM Oslo har to poeng mindre. Begge lagene gikk på nederlag i sin siste kamp i KFUM-hallen for to uker siden, der Kongsvinger tapte 2-6 for Grorud mens KFUM Oslo endte med 1-2-tap for Nidaros.

Tiller Futsal ligger i skrivende stund på andreplass på tabellen, fem poeng bak serieleder Grorud.


Tiller Futsals kamper i Breivikahallen (Tromsø):
Lørdag 13. desember kl.13.45 mot Kongsvinger
Søndag 14. desember kl.10.00 mot KFUM Oslo


Tiller Futsals tropp:
Erik Sivertsen, Magnus Bjerke, Eirik Valla Dønnem, Vegard Skorstad, Christopher Moen, Jørn André Hugdal, Magnus Aasarød, Olav Bleivik Wist, Mats Henriksen, Michael Karlsen, Edvard Ølstøren.Samtidig skal Tiller Futsal 2 i aksjon i 1. divisjon Midt-Norge fredag og lørdag. De blåkleddes nest beste fikk en trå start på sesongen på nivå to, men 5-4-seieren over NTNUI i forrige kamp gjorde at de har fått kontakt med de øvrige lagene.

I helgens runde starter de mot NTNUI, før på papiret tøffere oppgjør venter mot både Pumas og Othilienborg, som ligger på henholdsvis første- og andreplass på tabellen.

Se tabellen i 1. divisjon Futsal Midt-Norge her.


Tiller Futsal 2s kamper i Byneshallen (Byneset):
Fredag 12. desember kl.17.00 mot NTNUI
Lørdag 13. desember kl.11.45 mot Pumas
Lørdag 13. desember kl.13.35 mot OthilienborgKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.