- Ser fort hva vi er laget av

Postet av Marius L. Larsen den 11. Des 2014

Kampoppsettet i 4. divisjon ble mottatt med både glede og spenning, forteller assistenttrener Christer Mathissen.


Det er bare fire måneder til seriestart! Foto: Marius L. Larsen.


De blåkledde fra Tillerbyen er representert i neste års 4. divisjon, etter det famøse opprykket fra 5. divisjon i september.

Kampoppsettet ble i dag tilgjengelig for klubbene på nettportalen FIKS, og der ble det klart at Tiller åpner med hjemmekamp mot Vinne 18. april før Innherred og Rørvik venter i de to neste kampene.


Tre sesongpregede kamper?

A-lagets assistenttrener Christer Mathissen gleder seg til å komme i gang.

- Det er alltid spennende når oppsettet kommer, og det gir en ekstra gnist i det som er en lang oppkjøring for lag på alle nivå.

- Vi ser frem til å starte sesongen på hjemmebane, og det blir en tøff start med Vinne først, deretter bortekamp mot fjorårets topplag Innherred og nylig nedrykkede Rørvik. Det er på disse tre kampene vi fort finner ut hvor vi står og hva vi er laget av, forteller han.


Ekstra spennende oppgjør

Blåtrøyene avslutter sesongen 18. oktober hjemme mot Bjørgan på Tonstad kunstgress, og selv om det blir ekstra utfordrende med etter all sannsynlighet fem gresskamper på bortebane, ser Mathissen spesielt frem til to oppgjør.

- Det blir ekstra gledelig å ønske Tiller-gutt Eirik Utheim og hans Rørvik velkommen tilbake til Tonstad kunstgress. Det blir et av de tøffeste oppgjørene mot et særdeles godt lag.

- I tillegg skal vi heller ikke glemme oppgjørene mot Stjørdals-Blink 2. Det har jo vært en årelang rivalisering mellom Blink og Tiller, og vi ser frem til nye kamper mot dem i 2015, sier Mathissen.

Dog vil ikke assistenttreneren ikke røpe noe om hva ambisjonsnivået til A-laget er neste år riktig enda.

- Vi skal ha et spillermøte i neste uke der vi skal bli enige om veien videre, hvilke forventninger vi har og hva ambisjonen skal være i 4. divisjon 2015.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.