Torset vender tilbake

Postet av Marius L. Larsen den 26. Nov 2014

Angrepsspilleren Morten Modalsli Torset (24) returnerer til Tiller Idrettslag Fotball og Tonstad kunstgress.


Torset vil fra 2015 returnere til sin moderklubb, nesten to og et halvt år siden sist han spilte kamp i den helblå Tiller-drakta.


De blåkleddes beste menn har fått første forsterkning på plass før den høyinteressante sesongen i 4. divisjon neste år, med offisiell virkning fra 1. januar 2015.

Torset vender tilbake til Tiller etter ett år i Rødde FK, der han har hatt en sesong i 2. divisjon plaget av småskader som satte ham ut av laget på Gruva kunstgress i Melhus.

Nå er 24-åringen fra Tillerbyen friskmeldt og ekstremt klar til å skyte moderklubben sin til en solid tabellposisjon i 4. divisjon avdeling 1.


- Kan nesten ikke vente

- Jeg gleder meg enormt mye til å entre Tonstad kunstgress i helblått igjen. Mange minner har blitt skapt på den banen, og forhåpentligvis blir det nå mange flere, forteller Torset.

- Jeg kjenner jo så å si alle spillerne på laget fra før, men en avgjørende faktor var at Marius Larsen og Christer Mathissen fortsatte som trenere. De har gjort en helt fantastisk jobb med A-laget, med opprykk to år på rad fra 6. divisjon, og jeg tror at det fremdeles kan gå oppover herfra.

- Neste sesong blir veldig spennende med et allerede godt lag, og jeg kan nesten ikke vente med å komme i gang igjen sammen med flere av mine tidligere lagkamerater, sier angrepsspilleren.


Tiller-gutt med erfaring

Assistenttrener Mathissen ser frem til å få Torset tilbake i Tiller igjen, en spiller som Mathissen selv spilte med i sin tid på juniorlaget for noen år siden.

- Vi vet jo hva han står for. Han er en målfarlig angrepsspiller som ofrer alt i hver kamp, og dette kommer han til å bidra godt med også på treningene. Han har verdifull erfaring fra høyere divisjoner, noe som vil også gjøre godt for resten av våre frontspillere.

- I tillegg er han en ekte Tiller-gutt som ikke kommer tilbake hit for å slappe av – han vil vinne hver kamp han spiller, og det vil vi nok få se fra første spark på ballen.

Mathissen bekrefter at A-laget er i samtaler med andre spillere som kan forsterke troppen, men røper også at det ikke vil bli så veldig store forandringer fra 2014-sesongen.

- De fleste spillerne som spilte i 5. divisjon i år er også med neste sesong, men vi venter fremdeles på svar fra et par-tre spillere, sier Mathissen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.