Tiller byr til fest på parketten!

Postet av Håvard Ophaug den 23. Nov 2014

(Kotenhallen, Abrahallen, Skaunhallen) Nok en helg byr på enda mere moro for jentene og guttene i blått. Våre lag befester Tiller Fotballs posisjon som en av de virkelig sterke lagene når vi flytter innendørs og vi spiller futsal. I tillegg gjør J15 en fantastisk prestasjon i ABRA-hallen under Malvikcupen. Det har drysset sølv over Tillermyra denne helgen!


Tiller 2 i J13 klassen med pokalen for 2. plass i Flatåsen julecup.

Det ble en ekstremt spennende dag i Kotenghallen i dag. Med alle våre tre jentelag videre i sluttspillet i J13 klassen lå det an til mye moro for oss med blå øyne, og mye moro ble det. I kvartfinalen fikk vi dagens første internkamp da Tiller 1 og Tiller 3 møttes til dyst. I et spennende oppgjør som endte med 2-0 seier til Tiller 3 ventet semifinaleoppgjør mot Tiller 2 som slo Kolstad 2-1 i sitt kvartfinaleoppgjør. I en fartsfyllt semifinale ble det til slutt Tiller 2 som dro det lengste strået og fikk finaleplassen med 2-0 seier i dagens andre internoppgjør.

Bronsjefinalen mot Nardo ble en hard kamp for jentene, og det var tydelig at en lang dag i hallen begynte å prege og med litt for tunge ben ble Nardo for sterke og tok bronsjeplassen med 3-1 seier over våre hardtkjempende jenter.Tiller 3 jentene med pokalen for 4. plass!

Finalen skulle vise seg å bli av det spennende slaget. Nok et oppgjør mot Nardo. Tiller 2 tok ledelsen først, men Nardo utlignet i løpet av 15 sekunder. Stillingen 1-1 stod seg ut kampen selv om Tiller spilte seg til flere gode sjanser. Kun en god sisteskanse i Nardoburet hindret at jentene tok med seg den store pokalen etter full tid. Det ble heller ikke noen mål under spilleforlengelsen og dermed var det klart for straffesparkkonkuranse. Nardos dyktige sisteskanse ble for oss dessverre avgjørende også her og med flere meget gode redninger gav hun Nardo seieren. Men i innsats og guts står jentene fra Tiller til gull!G13 under premieutdelingen i Skaunhallen

I Skaunhallen i Buvika var vårt G13 lag på gulljakt. Etter feiende flott grunnspill og sluttspill stod Charlottenlund på motsatt banehalvdel i finalen. Gutta viste til flott innsats men dessverre tok guttene fra CSK det siste stikket og vant finalen 2-1. I tillegg til lag i finalen hadde våre gutter også et lag i bronsefinalen som vant! Nok en sterk innsats fra våre gutter!Bronsjegutta med pokalen


Også våre unge håpefulle var på besøk i Skaunhallen og våre 8-åringer viser at det vokser godt også i de yngste klassene. Med feiende flott spill og god ballbehandling vant guttene 6 av 6 kamper og fremtiden ser lys ut for mer parkettfest i fremtiden.Tiller 2 i G2006 klassen i Buvikcup.

Mens de fleste av våre lag har vært ute på parketten, har J15 laget vært på Malvikcup og kjempet om mere heder og ære. Jentene spillte seg til finalen og nok en gang gikk denne til straffekonkurranse og for andre gang i dag skulle det vise seg at vi dessverre trakk det korteste strået. Men en feiende flott 2. plass er ikke til å kimse av.

Summa sumarum for helgen ble det altså tre andreplasser, en tredjeplass, en fjerdeplass og massevis av hærlig fotballglede. Vi ser allerede frem til de kommende kvallikkamper og cuper som kommer i neste uke!J15 med sin velfortjente sølvpokal!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.