Thonstad ny førstelagstrener

Postet av Marius L. Larsen den 13. Nov 2014

Eskil Thonstad (31) vender tilbake til sin moderklubb, denne gang som førstelagstrener under Marius L. Larsen og Christer Mathissen.


Eskil Thonstad (t.v.) ble enig med Christer Mathissen (t.h.) og Marius L. Larsen om en trenerrolle sent onsdag kveld.


De blåkleddes beste menn blir forsterket på sidelinjen med Tiller-gutten Thonstad, som selv har vært mangeårig Tiller-spiller, men måtte legge tidlig opp grunnet skade.

Nå returnerer han til A-laget, som neste år skal prøve seg mot motstandere i 4. divisjon avdeling 1.

- Vi er naturligvis veldig fornøyde å ha kommet i havn med en avtale med Eskil. Han brenner for Tiller-fotballen like mye som vi gjør, og jeg tror han blir et godt innslag på treningene med sitt offensive blikk, ærlige tilbakemeldinger og smittende humør, forteller assistenttrener Christer Mathissen.


Gleder seg

Thonstad selv er glad for at han får lov til å hjelpe til.

- Jeg har fulgt med på Tiller i mange år, og det er virkelig morsomt det som nå skjer på Tonstad kunstgress. I 2015 har vi et lag i 4. divisjon med en spillerstall bestående av nærmest bare Tiller-gutter, og det gleder jeg til å bli en del av, sier 31-åringen.

- Jeg skal bidra så mye jeg får til for å hjelpe Marius og Christer, hovedsaklig på utetreningene fra vinteren og i kamper for A-laget.

- Det blir en spennende tid i møte med en god spillergruppe som ser ut til å bli enda bedre med flere signeringer på vei, sier Thonstad.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.