Før avspark: Tiller - Grei Kvinner Elite

Postet av Marius L. Larsen den 4. Nov 2022

Kvinnelaget tar imot eliteklubben fra Oslo søndag kl.14.00 på TOBB Arena Sør.

I Tiller er vi best sammen. Vi prøver igjen på søndag.


Kampinformasjon

🏆 Kvalifisering 1. divisjon kvinner
🆚 Grei Kvinner Elite
📅 Søndag 6. november 2022
⏰ Kl.14.00
🏟 TOBB Arena Sør
🎫 Gratis inngang
🎟 Åpent i Blåstua for sesongkortholdere
💻 Direktesport.no
📲 @TillerFotball på TwitterSlik er ståa i kvalifiseringen

Tiller fikk en motbakke å bestige etter forrige helgs oppgjør i Lakselv. Mot Porsanger bikket kampen i disfavør Tiller, da trønderne tapte 1-2.

Det betyr at kampen mot Grei må vinnes for Tillers del. Hadde blåtrøyene skulle jublet over opprykk etter denne kampen, hadde de måtte ha vunnet uansett. Så status er uforandret.

Vinner Tiller over Grei, er Tiller avhengig av et resultat som går i favør dem i siste runde. Skulle Tiller ikke vinne, er håpet om opprykk fortapt for denne gang.


Kampoppsett:
29. okt Porsanger 2 - 1 Tiller
6. nov kl.14.00 Tiller - Grei Kvinner Elite
12. nov kl.14.00 Grei Kvinner Elite - Porsanger


Den er Grei

De blåkledde fra Tillerbyen ønsker Grei Kvinner Elite velkommen til TOBB Arena Sør denne søndagen.

Grei Kvinner Elite er et utspring fra Sportsforeningen Grei fra Groruddalen i Oslo, og klubben i klubben har bare ett lag. Tidligere het kvinnesatsingen Linderud-Grei før dagens navn kom til.

Så sent som i fjor spilte Grei 1. divisjon, men rykket ned i siste serierunde. I år har de derimot gjort sine saker veldig bra. De vant avdeling 2 soleklart med 56 poeng på 20 kamper - altså ubeseiret på lik linje med Tiller.

Se tabellen i avdeling 2 her

I pre-kvalifiseringen kunne det derimot ha gått andre veien. Først tapte de 2-0-for Odd før de skulle møte Kongsvinger i en kamp de måtte vinne for å nå den ordinære kvalifiseringen. Med fem minutter igjen å spille scoret Grei 2-1-målet som sikret seier og videre avansement.


Spillerprofil - Mari Steinbråten Krogsgård


I vår siste forhåndsomtale for året presenterer vi Tillers nyeste kvinnespiller.

Mari Steinbråten Krogsgård signerte for Tiller fra - hold brillan - FFC Wacker München i Tyskland. Laget er på samme nivå som Tiller.

20-åringen kommer fra Tønsberg der hun har spilt for Flint, Eik Tønsberg og den nylig sammenslåtte klubben FK Eik Tønsberg. Mari har så langt fått én kamp i 2. divisjon og tre i 3. divisjon for Tiller.

Krogsgård er primært midtbanespiller, men kan også bekle angrepsroller.


Visste du at Mari...

...har spilt 29 2.-divisjonskamper for klubbene i hjembyen og at hun nå studerer i Trondheim for å bli lærer?


Gira på seier

Etter å ha gått ubeseiret gjennom serien i årets sesong, var det et heltent Tiller-lag som brukte tre dager og to netter av forrige helg til å kjempe mot Porsanger fra Lakselv.

Dessverre vant finnmarkingene de fleste dueller og gjorde det vanskelig for unge trøndere. Det endte med et skuffende 1-2-tap.

Men Tiller la seg ikke ned av den grunn. Allerede lørdag kveld i Lakselv var fokuset rettet mot den kommende kampen mot Grei. Denne ukens treninger har vært oppløftende med mange spillere på feltet, og gjengen virker skikkelig gira på å stå igjen som seierskvinner etter kampslutt søndag.


Kamptropp og lagoppstilling offentliggjøres på Twitter og fotball.no ca en time før avspark.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.