Møter Tydal i finalen

Postet av Marius L. Larsen den 19. Okt 2014

A-laget skal møte Tydal i finalen i Kretsmesterskapet (KM) i 5. divisjon førstkommende lørdag.


Får vi se flere jubelbilder på lørdag? Foto: Marius L. Larsen.


De blåkleddes beste menn tar den 20 minutter lange turen til varme ABRA-hallen neste lørdag, der finalekampen i KM vil bli spilt.

I oppgjøret som skal krone Trøndelags beste 5. divisjonslag, skal Tiller møte Tydal. Sistnevnte vant avdeling 4 tidligere denne måneden, og slo Gimse 5-1 i semifinalen i går.

Tiller slo som kjent Stjørdals-Blink 2 4-0 i sin semifinale på torsdag.


Skal kjøre på

A-lagets assistenttrener Christer Mathissen håper spillerne er motiverte nok til å fullføre det som kan bli en kanonsesong.

- Vi har allerede klart det vi alle hadde drømt og håpet om, nemlig opprykk til 4. divisjon, men nå har vi én treningsuke og én kamp igjen av årets lange sesong, så her er det bare å kjøre på, forteller treneren.

- Vi har vært litt mindre folk enn vanlig på de siste treningene, og det skylder nok at mange allerede har tatt høstferie. Forhåpentligvis klarer alle sammen å samle nok krefter til å avslutte med en seier.

- Tydal er et solid lag som også har rykket opp til 4. divisjon, det skal vi ikke glemme. Vi har fått litt informasjon om dem, så får vi se om vi klarer å matche det på lørdag, sier Mathissen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.