Tiller 2 3 - 1 Nidelv

Postet av Marius L. Larsen den 3. Okt 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Tillers nest beste avsluttet sesongen i 6. divisjon avdeling 4 med seier og tre poeng over Nidelv fredag kveld.

Jørgen Oldervik (t.v.) og Matias Aalberg feirer en god avslutning på sesongen for Tiller 2. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkleddes andrelag startet i en god flyt mot et godt Nidelv-lag, og skapte flere brukbare muligheter i løpet av de første minuttene, men ingen av forsøkene havnet på mål.

Nidelv skapte også noen farligheter, men på den første store sjansen i kampen etter 34 minutter ble det imidlertid mål. En svært løpsvillig Erik Bach spurtet fra alt og alle fra egen halvdel, og i feltet fant han Brage Rimol på bakre stolpe, som styrte inn 1-0-ledelse til vertene.

Etter hvilen sendte Rimol Tiller 2 opp i en 2-0-ledelse med sitt smarte skudd fra hjørnet av 16-meteren etter en pasning fra 16-årige Christian Ovesen, men Nidelv reduserte til 2-1 kvarteret før full tid.

Tre minutter på overtid fjernet Elias imidlertid all tvil side med sin 3-1-scoring fra kloss hold, etter et glimrende forarbeid av G16-kollega Ovesen.

Tiller 2 ender dermed enten på 2.- eller 3. plass i 6. divisjon avdeling 4, noe som bekrefter at det har vært en strålende sesong for det nyoppstartede laget!