- Dette vi har kjempet for

Postet av Marius L. Larsen den 30. Sep 2014

A-lagskaptein Alexander Sotberg (28) forteller om oppturen i årets sesong som til slutt endte med opprykk til 4. divisjon.


Sotberg legger ikke noe i mellom duellene i kamp. Her fra hjemmeoppgjøret mot Vestbyen, et lag han mener var det tøffeste å møte i årets sesong. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.


Han er kanskje ikke den som skaper de store overskriftene verken på trening eller i kamp, men den hardtarbeidende midtbanespilleren gjør alltid jobben sin uten å mukke.

Foruten innsats, taklinger og målgivende pasninger, har også kapteinen notert seg for scoringer i årets sesong, senest i den viktige 3-1-seieren borte mot Ørland for noen uker siden, men han mener bestemt at ikke det var det beste laget de møtte.

- Jeg vil si at Vestbyen var den tøffeste nøtten å knekke. De har en klar spillestil og flere spillere med mange gode ferdigheter, og jeg tror nok at det var flere av oss som hadde ganske stive bein etter hjemmekampen på Tonstad kunstgress.


Nektet å tape

Sotberg erkjenner at Tiller måtte gå i seg selv etter sesongens to første kamper, som begge endte med nederlag mot henholdsvis Sjetne (1-2) og Kolstad 2 (3-5), før en svært oppløftende høstsesong førte til at blåtrøyene ble avdelingsvinner en serierunde før slutt.

- Vi hadde lyst å vise oss frem i denne divisjonen etter opprykket i fjor. Vi har spillere med massevis av kvaliteter, men jeg tror nok at det måtte noen tap til å vekke oss og for å bli vant til nivået, sier Sotberg før han fortsetter.

- Spesielt i høst har vi tatt frem en sterk side av oss. Vi spilte til tider god fotball, kjempet for hverandre og nektet å tape. Dette har ført til at vi nå kan juble over å ha rykket opp for andre året på rad.

- Ekstra morsomt i år har vært å stilt med et lag bestående av nærmest bare Tiller-gutter foran mange tilskuere på våre hjemmekamper. Det viser jo bare at vi har en befolkning som er opptatt av sitt lokale A-lag, og nå håper vi minst like mange tar turen til vår serieavslutning mot Leksvik på lørdag kl.13.55 på Tonstad kunstgress, sier kapteinen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.