Ørland 2/Fosen 2 2 - 1 Tiller 2

Postet av Marius L. Larsen den 21. Sep 2014

Et ungt Tiller 2-lag gjorde klubben stolt med en særdeles god prestasjon under vanskelige forhold mot et solid Ørland 2/Fosen 2-lag søndag ettermiddag.

Tiller 2 tapte hårfint og hederlig mot Ørland 2/Fosen 2 søndag ettermiddag. Foto: Instagram (@tillerfotball).

Dagens hvitkledde spillere fra Tillerbyen, som reiste med fem 16-åriger, en 17-åring og totalt 13 spillere, fikk merke på et realt ruskevær rett før kampstart med sterk vind i alle retninger, og det var hjemmelaget som skapte de første sjansene, men et solid Tiller 2-forsvar hindret mulighetene å strømme gjennom.

Derimot var det gjestene fra Trondheim som kunne juble først etter 20 minutter, etter flere gode angrep, da Kim Horghagens presise hjørnespark fant pannebrasken til Brage Rimol, som fra kloss hold stanget inn 0-1.

Dette holdt seg til pause, tross et par store sjanser til dagens blåkledde spillere fra Ørlandet, inkludert en frisparkredning fra Tiller-keeper Marius L. Larsen.

Hjemmelaget snudde kampen

I andre omgang var det fremdeles stillingskrig i de første minuttene, men så tok vertene mer og mer over kampen, og det var ikke ufortjent da de utlignet til 1-1 kvarteret etter sidebytte på et skudd fra 16 meter.

Like etterpå ropte Ørland 2/Fosen 2 på et nytt mål da en heading ble reddet av Larsen, og det var diskusjoner om ballen var inne eller ikke.

Ti minutter senere hadde de imidlertid snudd kampen, da en angrepsspiller rundet keeper etter en smart bakromspasning fra vertenes kaptein.

Tiller 2 prøvde å svare nesten umiddelbart. Horghagen hadde først et frispark rett i tverrliggeren før et skudd fra 25 meter gikk like utenfor. Deretter vendte Sindre Brå Henden flott bort en av midtstopperne, men skuddet fra 15 meter snek seg utenfor rammeverket.

Kampen ebbet ut i et 2-1-tap i Tiller 2s siste kamp på Fosenhalvøya, men med et såpass ungt lag og kun to innbyttere, gjorde de både laget og klubben stolt med sine prestasjoner denne dagen.