Trio opp i A-stallen

Postet av Marius L. Larsen den 13. Aug 2014

Juniortrioen Martin Vårhus Thrana (18), Preben Holm Aune (17) og Magnus Bleivik Wist (17) har blitt tatt opp i A-stallen.


Vårhus Thrana (t.v.), Holm Aune og Bleivik Wist har alle trent med A-laget siden vårsesongen. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto (utklipp).


De blåkleddes beste menn får permanent selskap av yngre krefter som skal slåss om plassene for A-laget i 5. divisjon.

Den unge trioen, der Bleivik Wist er født i '97, og de to andre i '96, har trent regelmessig med seniorene siden starten av vårsesongen, og er dermed ikke ukjente for resten av laget.

Holm Aune og Bleivik Wist har begge startet flere Tiller 2-kamper i 6. divisjon og fått flere innhopp i 5. divisjon, mens Vårhus Thrana var blant annet i startoppstillingen for A-laget i tre strake kamper før sommerferien.

Siden slutten av vårmånedene har de kun trent med seniorene, og i tillegg spilt juniorkamper hvis dette ikke har krasjet med seniorkamper.

Slik vil det også være i høstsesongen. Vårhus Thrana og Holm Aune er begge tilgjengelige til juniorlagets åpningskamp mot Byåsen førstkommende fredag, mens Bleivik Wist er for tiden kneskadet.


Vi gratulerer trioen med en plass i A-stallen!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.