Duo til A-laget

Postet av Marius L. Larsen den 12. Aug 2014

A-laget har signert angriper Ruben Rostille, mens midtstopper Kristoffer Pires Ferreira vender tilbake.


Angriperen Ruben Rostille t.v. er klar for Tiller Idrettslag Fotball. Foto: Geir Øyvind Sjømæling.


De blåkleddes beste menn har blitt forsterket før høstsesongen starter, og det er to spillere som er klare for totalt 16 kamper fordelt på to divisjoner som har trent med laget den siste tiden.

Ruben Rostille (23) er en angrepsspiller som kan bekle både spiss- og kantrollen, og kommer fra Åndalsnes IF*.

Rostille spilte treningskampen mot divisjonskollega Gimse forrige uke, der blåtrøyene for øvrig vant 3-2 med blant annet en målgivende pasning fra nysgineringen.


"Pires" tilbake

Tiller har fått tilbake en solid midtstopper i Kristoffer Pires Ferreira. 24-åringen fra Tillerbyen spilte også for fjorårets Tiller 3-lag i 6. divisjon, og har siden den gang prioritert jobb og skole. 

"Pires" har gjort seg tilgjengelig i store deler av høstsesongen, og går med dette inn i en stor A-lagstropp som skal kjempe om trepoengere på to fronter denne høsten.


Flere ut - nye inn?

I tillegg til de tidligere seks nevnte spillerne som ikke blir med Tiller i den spennende høstsesongen, er det også bekreftet at Liridon Ademi har gitt seg, samtidig som Torkel Wahl-Olsen og Marius Lyng har tatt en lengre pause.

Trenerteamet har jobbet med flere nye spillere, men hovedtrener Marius Larsen tror ikke det vil bli flere signeringer.

- Vi har fått inn Ruben (Rostille) som har imponert oss, og i tillegg til at han er en real kar, blir han en nyttig tilvekst også på banen. Det er også gledelig at "Pires" er tilbake. Det er hovedsaklig spillere i forsvars- og angrepsleddet vi har mistet, og nå står vi i hvert fall ikke svekket igjen, forteller Larsen.

- Vi har vært i dialog med flere spillere, men av erfaring vet vi at det er svært vanskelig å få inn nye ansikt på denne tiden av året. Vi har dessuten en svært god rekruttering på gang i de yngres årsklasser, så jeg er ikke bekymret for noe som helst, snarere tvert imot, sier Larsen.


* I skrivende stund ventes det på en godkjent overgang for Rostille.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.