Seks spillere mindre

Postet av Marius L. Larsen den 4. Aug 2014

A-laget mister minst seks spillere foran høstsesongen, og ser på forsterkninger før første seriekamp.


Mathissen (t.v.) og Larsen speider etter nye spillere? Foto: Rune Meyer (2013).


De blåkledde fra Tillerbyens mange fotballag starter denne uken med fotballtreninger igjen, og A-laget går nå inn i sin andre uke med fellestreninger før den høyinteressante høståpningen mot Sjetne på Tonstad kunstgress.

Men Marius L. Larsen og Christer Mathissens mannskap blir litt færre enn hva som var tilfellet i vårsesongen, ettersom trioen Tom-André Drabløs, Christian Fiksdal og Magnus Johnsen har valgt å legge fotballskoene på hylla enn så lenge.

Kim Roxan Kvande skal studere i Nord-Norge, og reiser opp dit så snart som mulig. I tillegg returnerer Kristoffer Østmo til Kolstad Håndball for fullt, og Jørgen Oldervik reiser tilbake til studiene i Ålesund.


Nye spillere på trening

- Det er så klart en ny utfordring som må løses på best mulig måte, men det er bare å begynne å innse at det blir nok en tøffere høst, forklarer Larsen.

- Vi har til nå fått tilbake keeper Fredrik Røstvold for fullt, og det er gledelig ettersom Marius Lyng blir mye opptatt med jobb i hvert fall ut august. Men vi er allerede i gang med prosessen med å skaffe oss noen nye ansikt for å supplere de som har forsvunnet, og vi vet også at det er en håndfull spillere som blir utilgjengelige til de første høstkampene.

- To spillere trener med oss for tiden, og vi håper å gå i samtaler med to tidligere Tiller-spillere denne uken, røper hovedtreneren.


Treningskamp torsdag

A-laget vil fortsette å trene tre ganger i uken på Tonstad kunstgress for å gjøre seg mest mulig forberedt til 16 kamper fordelt på to divisjoner (5.- og 6. divisjon, red. anm.) og to måneder, og første seriekamp for treningsgruppen er andrelagsoppgjøret borte mot Klæbu 12. august, før Sjetne står på motsatt halvdel fire dager senere i 5. divisjon avdeling 3.

På torsdag (7. august) skal de beste A-lagsspillerne, pluss kanskje noen nye, i aksjon mot Gimse, laget som leder avdeling 2 og er favoritt til å rykke opp til 4. divisjon.

Treningskampen spilles på Brekkåsen Stadion (Gimse) kl.20.00.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.