Før kampen: Leksvik - Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 24. Jun 2014

A-laget tar turen over fjorden og til Leksvik i sin siste vårkamp onsdag kveld.


Toppscorer Stian Mathisen Myrbekk er klar for nye dueller onsdag kveld. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.


Lekvik IL - Tiller IL
7. serierunde
5. divisjon avdeling 3
Onsdag 25. juni 2014 kl.20.00
Trøa kunstgress (Leksvik)


De blåkledde fra Tillerbyen reiser nordover og til fosenhalvøya for å møte Leksviks beste menn. Dette oppgjøret er en utsattkamp fra lørdag, ettersom Tiller ikke hadde nok spillere til å stille lag.

Leksvik har fått et tøft møte med årets utgave av nivå seks. På sine seks spilte kamper står de igjen med null poeng og seks scorede mål, og ligger helt i bunn av tabellen.

I forrige seriekamp ble det 1-4-tap for Sjetne på hjemmebane.


Se tabellen i 5. divisjon avdeling 3 her!


Liten tropp

Tiller kommer til denne kampen med god selvtillit etter fire strake seiere. I forrige seriekamp for ti dager siden ble Rissa beseiret 6-0 på Tonstad kunstgress, og kan med seier over Leksvik klatre til 3. plass på tabellen med kun tre poeng bak serieleder Kolstad 2.

På turen til Leksvik er den 14-mannsterke troppen preget av flere forfall og ferietid. Blant annet er 17-årige Martin Vårhus Thrana, som har startet de tre siste kampene, utslått med et magevirus, Torkel Wahl-Olsen sliter med en skade fra mandagens andrelagskamp mot Nidelv og Kevin Karlsen er høyst usikker grunnet sykdom.

På den gledelige siden er Fredrik Schevig tilbake fra sin skulderskade, og i troppen finner vi også formsterke Alexander Sotberg og Julian Karlgård, samt toppscorer Stian Mathisen Myrbekk.


Tillers tropp:
Marius L. Larsen, Marius Bondø Garstad, Tormod Østerås, Daniel Halgunset, Even Bergheim, Olav Bleivik Wist, Eirik Johansen, Aleksander Sotberg, Fredrik Schevig, Julian Karlgård, Stian Mathisen Myrbekk, Jørgen Oldervik, Oddvar Ystgaard, Kim Roxan Kvande.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.