G14: Strindheim 4 - 1 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 10. Jun 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): G14s førstelag ergret seg over brente muligheter i et tøft oppgjør mot sterke Strindheim mandag kveld.

Det ville seg ikke for G14s førstelag mandag kveld. Foto: Marius L. Larsen.

Denne utsattkampen ble spilt med Strindheim som oppførte hjemmelag, og det var også de helblå fra Leangen som fikk kampens første mulighet, men Tillers sisteskanse Joakim Berg Vårhus reddet til corner.

Rett etterpå fikk Jonas Strømmen to store muligheter til å score kampens første mål, men forsøkene gikk utenfor.

Etter 16 minutter gikk Strindheim opp i ledelsen alene med Berg Vårhus, men Tiller ga seg ikke. Simen Storhaugs forsøk alene med keeper ble glimrende reddet med en benparade av Strindheims keeper, før Mikael Tørset Johnsens forsøk fra distanse traff tverrligger.

Ikke lenge etter på var Berg Vårhus god å ha da han reddet to forsøk fra Strindheims angripere.

Et lite håp

Kampen var litt til å ta og føle på i minuttene etter sidebytte, men det var Strindheim som kunne juble først da en Tiller-spiller var uheldig ved å sette ballen i eget mål.

Få minutter senere tente Strømmen et håp med sin redusering fra kloss hold etter et innlegg fra Vidar Midttun, men Strindheim la på til 3-1 rett etter avsparket på en heading i feltet.

Ni minutter før full tid ble lyset slukket da blåtrøyene økte ledelsen til 4-1 alene med keeper.

Se tabellen i 1. divisjon avdeling 2 vår her!

G14: Strindheim IL 4 (1) - (0) 1 Tiller IL