- Viser hva som bor i oss

Postet av Marius L. Larsen den 8. Jun 2014

Visekaptein Daniel Halgunset var strålende fornøyd etter 2-1-seieren over Fosen.


Halgunset gliste fra øre til øre etter sluttsignalet mot Fosen. Foto: Kevin Karlsen.


De blåkleddes beste menn var på årets lengste bortekamp lørdag ettermiddag, men på Oksvoll Stadion ble det ingen enkel affære.

Fosen tok ledelsen først etter 25 minutter, men innbytter og midlertidig tilbakevendte Jørgen Oldervik utlignet kvarteret ut i andre omgang.

På overtid fikset dagens kaptein Halgunset 2-1 med en heading på et frispark fra Olav Bleivik Wist.

- Vi gjør ingen spesielt god første omgang, men vi skaper allikevel to-tre store sjanser som ikke går i mål. I andre omgang er det bare ett lag på banen, og det er et under at vi ikke avgjør tidligere, forteller A-lagets nummer 4.


- Aldri selvmål!

- Etter to strake tap i starten av sesongen, står dere nå med tre seiere på rad. Hva har endret seg?

- Vi måtte kanskje tilpasse oss nivået enda mer, for det er jo tross alt store forskjeller fra 6. divisjon. I det siste har vi gjennomført enda bedre treninger og kamper, og nå vet vi hva vi går til. Det er ingen lette kamper i 5. divisjon, det fikk vi erfare mot blant annet Fosen på lørdag.

De blåkledde fra Tillerbyen manglet styringen på innleggene, misset på nærmest åpent mål og traff kryssfestet før Wist fikk sin andre målgivende pasning i kampen rett etter 90 spilte minutter.

- Vi hadde en god prat i pausen, og bestemte oss rett og slett for å fortsette å kjøre på i samme stil, for til slutt måtte målene komme. Hele laget var positiv og oppildnet hverandre gjennom hele andre omgang, og da viser vi hva som virkelig bor i oss. Det kjennetegner et vinnerlag å score helt på tampen.

- Noen hevder at vinnermålet var et selvmål?

- Det var det aldri!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.