G14: Tiller 2 - 4 Trygg/Lade

Postet av Marius L. Larsen den 2. Jun 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Effektive Trygg/Lade lærte Tiller ei lekse mandag kveld.

Jonas Strømmen og resten av G14s førstelag tapte mot Trygg/Lade. Foto: Marius L. Larsen.

De blåkledde fra Tillerbyen fikk en trasig start på kampen, da gjestene fra Trondheim nord åpnet målkontoen før minuttet var spilt på et hjørnespark.

Ikke lenge etterpå doblet de ledelsen på et straffespark, og dette til tross for at Tiller virkelig var frempå ved to anledninger.

Etter 14 minutter sto det 0-3 i målprotokollen etter en god kontring, og 0-4 kom seks minutter senere.

Det var derimot et langt hvassere Tiller-lag i andre omgang, og på tre minutter kom to reduseringer. Først ved 13-årige Roy Sneisen, før Magnus Kristoffersen fikset 2-4 på straffespark.

Til tross for flere Tiller-sjanser, ebbet kampen ut i et 2-4-tap denne mandagskvelden.

G14: Tiller IL 2 (0) - (4) 4 Jonsvatnet IL