Ida invitert til England

Postet av Marius L. Larsen den 25. Feb 2019

Ida Nygård ble invitert til Stoke-on-Trent i vinterferien.

Ida på Stoke Citys hjemmearena.


Tiller-spiller Ida Nygård (12) deltok i fjor sommer på Stoke City fotballskole hos Kattem IL Fotballklubb, og hun var en spiller som skilte seg ut.

Ida og en jente fra Kattem ble invitert en tur over til balløya og Stoke-on-Trent, omtrent en time sør for Manchester, i vinterferien.

Der var det treninger i regi av klubbens akademi, og Ida skal etter rapportene ha gjort det veldig bra.


- En fantastisk opplevelse

- Vi reiste til England på mandag, og vi fikk et flott opplegg gjennom hele uka. Rent sportslig fikk Ida trene med lokale akademijenter fra 10-14 år, i tillegg til at hun deltok på akademitreninger for både gutter og jenter, forteller en stolt far Kjell-Øyvind Nygård.

Det gikk mye i sporten Ida bruker store deler av fritiden sin på, men det var ikke bare treninger som sto på planen.

- Jeg må si at Stoke ordnet et fantastisk opplegg for alle spillerne. Utenom treningene var det for øvrig kampbilletter på første rad i kampen Stoke City - Aston Villa (Championship), U18-kamp mot Everton og U14- og U12-kamper. 

- I tillegg var det også lagt opp til trampolineland mellom slagene. Totalt sett ble det 24 timer med fotballtrening i løpet av oppholdet, men det viktigste av alt var opplevelsen, som var fantastisk. Takk til Stoke City, meddeler far Nygård.Tiller Idrettslag Fotball gleder seg over at Ida fikk et strålende opphold i England etter å ha imponert på fotballskolen i fjor sommer. Klubben ser frem til å se Ida og lagvenninnene fortsette å stråle på fotballbanen.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.