Håndballspiller vender tilbake

Postet av Marius L. Larsen den 23. Mai 2014

Kristoffer Hosen Østmo (22) er tilbake i Tiller Idrettslag Fotball.


Kristoffer Østmo skal spille i helblått i håndballferien. Foto: Kolstad Håndball.


A-laget har signert Kristoffer Hosen Østmo fra Leksvik Idrettslag, for øvrig en klubb blåtrøyene skal stifte bekjentskap med i 5. divisjon avdeling 3 dette året.

Østmo er en semiprofesjonell håndballspiller som til daglig er en viktig brikke i den ambisiøse 1. divisjonsklubben Kolstad, og rødtrøyene ikke langt unna Tillerbyen var svært nære et opprykk til Postenligaen i vår.

Nysigneringen er en angrepsspiller på fotballbanen som kan bekle rollene som både spiss og ving, og 22-åringen spilte juniorfotball i Tiller frem til 2010, i tillegg til noen kamper i 6. divisjon for daværende Tiller 3 året etter.


- Utrolig målteft

Nå vil Østmo også kjempe i riktig ende av tabellen med flere av sine tidligere lagkamerater.

- Jeg har hatt positive samtaler med trener Larsen, og jeg ser frem til å komme tilbake til fotballbanen igjen. Det er mange gode spillere her, så dette er en god gruppe som i tillegg til glede også gir gode treninger. Jeg skal i hvert fall gi mitt ytterste på det jeg klarer å delta på, forteller angrepsspilleren i en kommentar.

Trener Marius Larsen gleder seg over sin siste signering.

- Østmo er en fantastisk person og idrettsutøver som jeg har hatt en glede av å spille på lag med for noen år siden. Han har en utrolig målteft og bemerkelsesverdig innsats, og det skal vel heller ikke stå på fysikken.

- Han ønsket selv å benytte ballen i føttene i denne perioden da håndballsesongen er over, så dette vil være en vinn-vinn-situasjon for begge parter, sier Larsen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.