Comeback-seier, futsaltap og cup-exit

Postet av Marius L. Larsen den 4. Feb 2019

Dette var tre ord som oppsummerte helgas hendelser for Tiller.

Preben Hald i aksjon mot Ranheim TF 2 lørdag ettermiddag. Oskar Stølan brølende i bakgrunnen.


De blåkledde fra Tillerbyen var nok en gang spredt rundt omkring i den trønderske storbyen i helga, og det var hektiske dager for våre lag.

På fredagen ble den andre og siste helga av Puma Cup innledet, der blåtrøyene stilte lag i konkurranseklassene G13, G14 og G16. 

I G13-klassen ga våre nye konkurransegutter alt og litt til, men det holdt bare nesten til utslagsrundene for de tre lagene.

I G14-klassen, som også hadde status som kretsmesterskap, avanserte ett av to Tiller-lag til sluttspillet. Der ble det stopp i kvartfinalen mot Freidig (0-4).

I G16-klassen ble det viderespill for det eneste påmeldte Tiller-laget, men dessverre ble det også tidlig exit på søndag. I åttedelsfinalen gikk det ikke blåtrøyenes vei da de tapte knepent 1-0 for Ranheim som senere vant klassen.


Svak futsalrunde

I Ladehallen var det duket for futsalrunder for begge kjønn, der kvinnene var i aksjon på lørdag. Tiller 1 slo Tiller 2 6-4 i en svært målrik affære, før Tiller 2 måtte se seg slått av Utleira 1 (2-5). Deretter gikk også Tiller 1 på en smell mot Utleira 2 (2-4).

Allikevel er Tiller 1 bare tre poeng bak ledende Utleira 1, som overraskende nok tapte stort for NTNUI senere på kvelden.

Dermed kan det være det helt åpent om topplasseringen da det hele skal avgjøres i siste runde til helga, med blant annet Tiller 1 mot Utleira 1 som en riktig fin godbit.

Se tabellen i 1. divisjon futsal kvinner her.

For gutta ble det også blandet drops. Tiller 2, som før runden var nærmest ledende Rennebu, tapte begge sine oppgjør mot henholdsvis Astor (2-3) og Byneset (5-6). Dette gjør at kampen om avdelingsseier ryker allerede før siste runde til helga.

Tiller 3 vant begge sine oppgjør, mens Tiller 1 vant en av to.

Se tabellen i 2. divisjon futsal menn her.


HSA seiret i første treningskamp

Lørdag ettermiddag var Tiller også i aksjon i treningskamp, da vårt nye A-lag på herresiden møtte et ungt Ranheim 2-lag på Ørn Arena.

I comebacket under Tiller Idrettslag-fanen så det dårlig ut etter de første minuttene, men mål fra Henning Gladsø og Oskar Stølan sørget for en fin-fin 2-1-seier etter tre gode treningsuker.

Les vår kamprapport her.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.