J16: Tiller 11 - 1 Meldal

Postet av Marius L. Larsen den 18. Mai 2014

TONSTAD KUNSTGRESS (TILLER): Tillers eldste jentelag fosser mot avdelingsseier etter enveiskjøring mot Meldal/Svorkmo søndag ettermiddag.

Sara Bye-Andersen i aksjon. Foto: Robert Magnussen ved Nidaros Foto.

De blåkledde fra Tillerbyen virket lystne på seier allerede rett etter avspark, for det tok nemlig knapt 30 sekunder før Thea Bøe Mortensen fikk ballen i mål.

Før tre minutter var spilt doblet samme person ledelsen med et godt plassert skudd, men Meldal/Svorkmo ga seg ikke, og reduserte til 2-1 ikke lenge etterpå.

Men dette skulle bli Tillers store dag. Julie Lossius Aalberg satte inn 3-1 etter 31 minutter, og da Andrea Holm Aune satte inn en ny scoring rett før pause, var dette det sjette, etter at Kathrine Langen og Celine Vevle hadde fått nettkjenning i minuttene tidligere.

Like god andre omgang

Holm Aune fjernet den minste tvil til side da hun gjorde alt selv ti minutter ut i andre omgang og satte inn 7-1, før to pene og identiske scoringer av Vevle, som på knallhardt vis klinte ballen via tverrliggeren og ned fra 12 meter, førte til 9-1 i målprotokollen - og hennes hattrick!

En livlig og offensiv Sara Bye-Andersen fikk også nettsus, etter flere gode forsøk tidligere i kampen, da hun tuppet ballen forbi en utrusende keeper og i mål til 10-1.

Vevle ble firemålscorer rett før slutt, da hun gjorde det meste selv og fastsatte sluttresultatet til 11-1 favør hjemmelaget Tiller.

Se tabellen i 2. divisjon avdeling 7 vår her!

J16: Tiller IL 11 (6) - (1) 1 Meldal/Svorkmo FK
1-0 Thea Bøe Mortensen 1'
2-0 Thea Bøe Mortensen 3'