Vi har pusset opp

Postet av Marius L. Larsen den 8. Feb 2019

Tillerfotball.no er kommet i ny drakt og fortsetter avtalen med Idretten Online.


Tiller Idrettslag Fotball er glad for å kunne meddele at hjemmesiden tillerfotball.no har fått en etterlengtet overhaling.

En forbedret hjemmeside med større muligheter gjør leseropplevelsen enda bedre, noe som forhåpentligvis fortsetter å tiltrekke nysgjerrige og lojale besøkende.

Mediaansvarlig Marius L. Larsen mener oppussingen er fremtidsrettet.

- Det er vel ikke mange klubber på vårt nivå som er som oss. Vi har mange følgere både på hjemmeside og i sosiale medier, og da må vi også henge med i tiden - litt selvskryt må vi tåle i denne sammenhengen. Nå har vi på plass et nytt design som er i tråd med det vi ønsket. Her vil det bli mange muligheter for blant annet video, hvis vi bestemmer oss for å gå mer inn for det visuelle i fremtiden.


Dette er noe av det som er gjort:

- ssl-sikret (sertifisert)
- totalforandret forside
- større tekststørrelse i artikler og undersider
- mer oversiktlig meny
- enklere navigering
...samt mange andre småting


Idretten Online innfrir ønskene

I april vil det være et aldri så lite jubileum på gang. Da er det nemlig fem år siden Tiller Fotball ble en av de første klubbene som startet et samarbeid med Idretten Online - og det har vært et godt samarbeid.

- Vi er veldig fornøyd med Idretten Online. Da vi skulle velge ny leverandør av hjemmeside i 2014, var det to kriterier som lå til grunn; det skulle være enkelt å bruke, og det skulle være rimelig. Der har de innfridd uten noen som helst tvil. I tillegg synes jeg de har en support-gruppe som er svært behjelpelig uansett spørsmål, forklarer Larsen før han følger opp:

- Mye på tillerfotball.no er nå oppdatert, men det utestående kommer etter hvert så snart tiden strekker til.


Vi håper du liker det nye utseendet på tillerfotball.no!

Forza Tiller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.