Imponerende sølv

Postet av Marius L. Larsen den 14. Jan 2019

Tiller vant en fantastisk sølvpokal i J17-klassen i Tiller Futsal Cup, og det ble nesten full klaff i helgas futsalserierunder.

Spillere født i '04/'05 vant en overbevisende sølvpokal i J17-klassen i Tiller Futsal Cup.


De blåkledde fra Tillerbyen var sedvanlig opptatt med innendørsidrett også denne helga, og når man sparker i gang helg nummer to av Tiller Futsal Cup samtidig som man passererer halvveis i futsalserien, blir det mange herlige kamper.

Borte bra, men hjemme best.

Så vi starter på bortebane, i futsalseriene.

For gutta i 2. divisjon startet det med et "lokaloppgjør" mellom Tiller 3 og Tiller 2, der sistnevnte trakk det lengste strået med en sterk 4-0-seier. I tillegg ble det 7-3-seier over Utleira 3, noe som fører Tiller helt oppe på en 2. plass på tabellen, tett opp i ryggen på serieleder Rennebu.

Tiller 1 og Tiller 3 fikk ett poeng hver denne runden, og det var i kampen seg i mellom, som endte til slutt 1-1.

Se tabellen i 2. divisjon futsal menn her.

Våre to lag i 1. divisjon kvinner spilte til sammen fem kamper på søndag, og her ble det full klaff. Tiller 1 slo NTNUI 4-1 og Ranheim 5-1, mens Tiller 2 kapret totalt ni poeng i møtene med Utleira 2, NTNUI 1 og NTNUI 2.

Se tabellen i 1. divisjon futsal kvinner her.


Snipp, snapp, snute for gutta

Mange Tiller-lag var også i aksjon i vår egen Tiller Futsal Cup. Den andre helga i den populære innendørsturneringen gikk av stabelen fredag ettermiddag med KM G16 som åpningsklasse. Tiller stilte med to lag, men dessverre klarte ingen av dem å avansere til sluttspillet. 

Det samme skjedde i G14-klassen. Trygg/Lade ble kretsmester i G16-klassen da de slo Ranheim 2-1, mens Byneset tok hjem seieren i G14-klassen med sin 1-0-seier over Freidig.


Se alle resultater i Tiller Futsal Cup her.


Fanatisk innsats ga storartet sølv

I J17-klassen skulle det derimot bli andre boller sett med Tiller-øyne. Av de tre påmeldte lagene, avanserte to til sluttspillet søndag ettermiddag. Tiller 1 tapte kvartfinalen for Strindheim, mens Tiller 4, bestående utelukkende av spillere født i '04/'05, skulle skape nye overskrifter.

De ble puljevinner med sine sju poeng på tre kamper, og de startet søndagen med å slå ut Flatås i kvartfinalen etter en golden goal-scoring av Vilde Hulaas Grøseth.

Men de stoppet ikke der.

Samme Hulaas Grøseth var frontfigur for et lag som sprang og duellerte med livet som innsats også i semifinalen. Det "grøsset" nedover ryggen på Strindheim-spillerne da Tillers cuptoppscorer avgjorde med to scoringer i nok en 2-1-seier.

I finalen mot Clausenengen skulle det nok en gang bli uhyre spennende. Gjestene fra Nordmøre tok ledelsen tidlig i oppgjøret, men Maria Alvestad Høvik satte inn en fortjent utligning til 1-1.

Nok en gang skulle det avgjøres på golden goal. Der var Clausenengen sterkest, og de kunne til slutt juble over en 2-1-seier og gull i Tiller Futsal Cup.

Men våre jenter har absolutt ingen grunn til å henge med hodet. 15-årsalderen har ikke en gang nådd dem før de bare plukker med seg en herlig og velfortjent sølvpokal i J17-klassen.

Vi gratulerer så mye med en strålende prestasjon!


Tiller Idrettslag Fotball gratulerer alle vinnerne i Tiller Futsal Cup!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.