Tidenes største trenerteam

Postet av Marius L. Larsen den 14. Jan 2019

Sju trenere er klare for å yte maksimal innsats for kvinner senior i 2019.

Trenerteam kvinner 2019 f.v.: Geir Arne Kristiansen, Pål Nyheim, Lars Marius Løkken, Frode Munkvold, Marius Lundhaug Larsen, Lise Methi, Børge Lund.


Tiller Idrettslag Fotball er overlykkelig over at hele sju trenere har sagt ja til å være med i støtteapparatet for kvinner senior i 2019-sesongen. Aldri før har det vært så mange trenere involvert på kvinnesiden samtidig.

Fjorårets J17-trener Geir Arne Kristiansen har takket ja til vervet som hovedtrener i for 3. divisjonslaget. Dermed blir han Tillers andre hovedtrener for kvinner A etter Pål Nyheim, som hadde laget i 2017 som endte med opprykk og i 2018 da det ble en imponerende 3. plass som nyopprykket lag.

Nyheim fortsetter i trenerteamet som trener samt spillerutvikler. Blant de nærmeste følger også fjorårets J17-trio Lise Methi, Lars Marius Løkken og Børge Lund.

Samtidig blir Marius Larsen keepertrener, mens Frode Munkvold overtar hovedansvaret for treningsgruppe 2. Her er det ventet flere i støtteapparatet, men dette er ikke spikret i skrivende stund.


42 spillere med videre

Kristiansen har lang erfaring innen fotballen og var høsten 2018 midlertidig hovedtrener i Trondheims-Ørn, som berget plassen i Toppserien. Han har tidligere vært hovedtrener i Tiller på herresiden, med blant annet opprykk til 2. divisjon og 3. runde i NM som to av de største øyeblikkene.

Den nye hovedtreneren har også A-lisens i trenerkurs.

- Jeg er selvfølgelig veldig fornøyd med å få muligheten til å trene det øverste laget på kvinnesiden i Tiller. Samtidig er det viktig å påpeke at vi er sju stk i trenerteamet - så langt - som skal legge til rette for mestring og flere gode opplevelser for jentene. Det er mange store ting som foregår i klubben akkurat nå, og jeg er glad for å være en del av det, forteller Kristiansen.

I skrivende stund består spillerstallen av totalt 42 spillere fordelt på årskullene 1998-2003.

- Vi har hatt samtaler med de nåværende spillerne for å forsikre oss om at de ønsker å være med videre i et nytt opplegg, og vi håper å bygge videre på det gode årene vi har hatt i det siste. Jeg kan love at vi blir å regne med også i årets sesong, sier den nye hovedtreneren.


Vi ønsker alle i trenerteamet lykke til med 2019-sesongen!

Forza Tiller!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.