Fortsetter i sine verv

Postet av Marius L. Larsen den 14. Des 2018

Støtteapparatet til vårt nye A-lag i Norsk Tipping-ligaen tar form.

Arve Holm (t.v.), Daniel Halgunset og Marius Larsen (bildetaker) blir å finne i støtteapparatet til herrer også i 2019.


De blåkledde fra Tillerbyen blir igjen å finne på nivå fire på herresiden neste år, da Tiller har overtatt samarbeidsklubben Tillerbyens plass i seriesystemet, og støtteapparatet begynner nå å bli komplett.

Kort tid etter at Simon Hustad Evjen ble presentert som ny hovedtrener, ble også Mats Langmo Karlstrøm offentliggjort som ny assistenttrener.

Med seg i gruppa fortsetter Marius Larsen som keepertrener, Arve Holm som lagleder og Daniel Halgunset som sportssjef.

Sistnevnte har stor tro på nok en flott sesong i Norsk Tipping-ligaen.

- Vi har hatt mange spillersamtaler etter sesongslutt, og vi mener det begynner å se bra ut for de nåværende spillerne som er her. Så er det selvfølgelig noen som er usikre og noen er ønsket høyere opp i divisjonssystemet, og det må vi også ta i betraktning, forteller Halgunset.

- Det er helt normalt at noen kommer og noen går på denne tiden av året. I tillegg har vi også en svært god junioravdeling som skal få hospitere jevnlig, så dette blir spennende å følge med på, meddeler sportssjefen før han legger til:

- Vi ønsker å prestere like bra som i årets sesong, og med de spillerne vi hadde i Tillerbyen, så er alt mulig for nok en suksessfull sesong på TOBB Arena Sør. Vi gleder oss enormt til å komme i gang igjen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.