Ikke ta frivilligheten for gitt

Postet av Marius L. Larsen den 30. Des 2018

Tradisjonen tro er det mediaansvarlig som har årets siste innlegg på tillerfotball.no. Årets utgave handler om å ta vare på det man har før man mister det.

Et av svært få 2018-bilder av mannen bak kamera. Blinkskuddet ble fanget i løpet av en kvinnekamp i høst.


De blåkledde fra Tillerbyen.
Disse ordene begynner å bli velkjent for alle. Faktisk har vi startet tre av fire artikler på tillerfotball.no med denne setningen.
Sånn circa, i hvert fall.
Lett gjenkjennelig, sa folk.

Gjennom et langt fotballår er det svært mange jubelscener å vise, men det ligger ekstremt mye arbeid bak det.

Hardt arbeid.

Det er ingen selvfølge å jobbe hardt. Man kan gjøre det alene, men man er som regel best sammen med alle de andre på laget. Når prestasjonene er på topp, kommer resultatene.

Og i 2018 har prestasjonene vært på topp. Selv om vi har vært høyt og lavt, langt avgårde og ganske så nærme, så har vi prestert meget bra. Cuper har blitt vunnet, nye landslagsspillere har blitt til, vi har blitt kretsmestere atter en gang og vi er klare for 0. divisjon.


Norway Cup og aldri mer byen

Personlig var min største opplevelse i år nemlig Norway Cup. En storslått uke i Oslo med en helt fantastisk gjeng. Det ble en imponerende finale i J19-klassen i år også (!), og jeg er utrolig stolt over spillere, medtrenere og de mange supporterne som sørget for at Tiller var på nasjonalt fjernsyn nok en gang. 

Selv husker jeg svært lite etter semifinaleslutt etter straffesparkkonkurranse sent fredag kveld. Galskap, komplett galskap. Glis, jubel og latter. Fantastisk stemning. Denne opplevelsen kommer jeg til å huske lenge. Med en rørende stemme sier jeg tusen takk for magiske øyeblikk, alle dere som var i Oslo.

Det gror godt i Tiller, og ikke bare hos de aller yngste. Også i den andre enden av skalaen har det skjedd ting. Våre eldste spillere blir straks flere. Om to dager (fra 1. januar) er Tillerbyen historie, og navnet er nemlig Tiller.

Det kjente navnet.

Endelig, vil mange si. Jeg er selvsagt en av dem. Sammen som klubb har vi fått dette til å skje til alles fornøyelse. Mye moro venter i 2019.

Det er dette vi kaller god koordinering.


Takk for din flotte innsats

Men så er det på tide å se fremover. Se fremover til dit vi både skal og vil.

Snart er det et nytt år og mange flere muligheter.

Da er det også helt avgjørende å ta vare på den frivilligheten vi har i Tiller Fotball. Uten den kommer vi ikke noen vei. Det kan være lett å glemme de som skaper glede og mestringsfølelse på treningsfeltet, som kjører til bortekamper, deltar på dugnader og bruker nettene for å publisere nyheter.

Takk for at du bidrar til at Tiller Fotball fortsetter å vokse!

Vi må bli flinkere til å ta mer vare på hverandre. Bli flinkere til å støtte alle som gjør en stor innsats, som tar i et ekstra tak for andres beste. Tiller Fotball er helt avhengig av alle som bidrar. Det er tross alt et frivillig arbeid som ikke bør ignoreres.

Tross alt.


Ikke ta frivilligheten for gitt.

Det er når den er borte at man savner den.


Glasset er tomt. På tide å skåle igjen.


Godt nyttår, alle sammen!


Sportslig hilsen,
Marius Lundhaug Larsen
Frivillig siden 2010
Tiller Idrettslag Fotball
www.tillerfotball.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.