G16: Oppdal 0 - 3 Tiller

Postet av Marius L. Larsen den 26. Nov 2018

ABRAHALLEN (SVEBERG): G16 fikk en flott start på kvalifiseringen til 0. divisjon mandag kveld.

Marius Stene-Olsen (nr to f.h.) satte inn en forløsende 2-0-scoring halvveis i andre omgang.

De blåkledde fra Tillerbyen opplevde noen småspente åpningsminutter, men etter å ha fått fjernet eventuelle nerver, ble det et kjør mot Oppdals mål.

Etter ti minutter fikk Tiller sin første scoring, og det var etter herlig angrepsspill. Blåtrøyene fant yngstemann Petter Selvaag Solbakken på høyresiden, som fintet seg forbi venstrebacken og fant Eric Mulondo inne i boksen. Tillers nummer 2 banket ballen i mål på direkten fra kloss hold, og dermed 1-0.

Tiller fortsatte å styre kampen, selv om grønntrøyene hadde sine muligheter på dødballer. Spesielt var kantspillerne Solbakken og Jonas Thanem svært livlige. Begge to hadde store målsjanser mot slutten av første omgang, men en god Oppdal-keeper hindret en større ledelse før pause.

Visste du at...
...vi fulgte kampen direkte på Twitter?

Stene-Olsen og Thanem økte

Rett etter sidebytte kunne Oppdal ha utlignet på et frispark, men nedfallsfrukten fra nært hold ble mesterlig reddet av Tiller-keeper Martin Fossmo.

Deretter stormet ingen ringere enn høyreback Mathias Vinjevoll fremover i en noe ukjent tiki-taka-stil, slapp ballen til Solbakken som fyrte løs, men keeper reddet. Returen ble imidlertid satt i mål av Marius Stene-Olsen, men flagget var oppe for offside.

I det 56. spilleminutt hamret midtstopper Thomas Tharalsen et knallhardt frispark i tverrliggeren, men seks minutter senere ble det endelig jubel igjen. Denne gang kunne Stene-Olsen løfte armene i været etter å ha fintet bort midtstopper og keeper da han klinket inn 2-0 fra 14 meter.

Marius Jensen fikk kort tid senere en gyllen mulighet til å punktere, men skuddforsøket fra 12 meter gikk rett over mål.

Tiller fortsatte å ha ballen mest, og da Jonas Thanem fastsatte sluttresultatet med en herlig styring på Trym Jetnes gode innlegg, kunne de blå smile bredt etter å tatt med seg tre svært viktige poeng i kvalifiseringen til neste års 0. divisjon.

Neste kvalifiseringskamp for G16 er fredag 30. november kl.21.00 mot Nardo i Abrahallen.

G16: Oppdal IL 0 (0) - (1) 3 Tiller IL
0-1 Eric Samuel Mulondo 10'
0-2 Marius Stene-Olsen 62'
0-3 Jonas Bardo Fossen Thanem 75'